Real Madrid - Espanyol 2-0 hozták a kötelezőt Benzemáék

ˆhirdetés

Két góllal nyerte az egy órakor kezdődő mérkőzést a Real Madrid az Espanyol ellen

 

 

A korai időpontú mérkőzések legtöbbje hasonlóan nem túl nagy iramot szokott hozni, de azért így is jól szórakozhattak főleg a madridi drukkerek a Real Madrid - Espanyol bajnokin.

 

A több helyzetet a Real Madrid dolgozta ki, bár Courtoisnak is kellett egyszer-kétszer védenie, de igazán a pontvesztés réme talán csak azért lebegett a madridi drukkerek feje felett, mert Benzema mellett Vinícius és Rodrygo is együtt kezdett, vagyis nem a legrutinosabb támadósort küldte pályára Zidane. De végül a mérkőzés őt igazolta, mert Varane szerezte meg a vezetést és Benzema állította be a végeredményt. A két fiatal brazil pedig óriási csalódást nem okoztak, de nem is váltották meg a világot.

 

A 37. percben Benzema passzolt a tizenhatos bal oldalán érkező Varane elé, a francia védő pedig a hosszúba lőtt. (1-0)

 

A 79. percben Benzema játszott össze Valverdével, a mérkőzés emberének megválasztott uruguayi középpályás az alapvonalról nagyszerűen tette vissza az ötösre a labdát, Benzema pedig a jobb alsóba lőtt (2-0)

 

A 83. percben Mendy megkapta a második sárgáját is, így már csak azon aggódhatnak a klubnál, hogy egy mérkőzésre, vagy inkább többre tiltja el a szövetség a francia védőt, hiszen Marcelo sérülés miatt nem bevethető a bal szélen.

ˆhirdetés