Hullanak az edzők a Premier League-ben, a Watford is vált

ˆhirdetés

A Watford is edzőt menesztett, rövid időn belül a harmadik klubnál menesztettek edzőt a Premier League-ben

 

 

A Watford hivatalosan bejelentette Quique Sanchez Flores menesztését. A spanyol mester idény közben vette át a klub irányítását, de csak 85 napig kapott újra bizalmat.

 

Quique Sanchez Flores 2015. júniusa és 2016. májusa között már irányította egyszer a Watfordot, majd 2019. szeptember 7-én újra bizalmat kapott a klubvezetéstől. Ősszel Javi Garciát váltotta, akivel rosszul kezdték az idényt. Mivel az edzőváltás sem volt megoldás a gondokra, hiszen továbbra is csak az utolsó helyen áll a tabellán a Watford, így újabb edzőváltás mellett döntöttek a vezetők.

A klub a közleményben jelezte, a hamarosan megnevezik az új edzőt, aki a bajnokság hátralévő kétharmadára minden támogatást megkap tőlük.

 

A Premier League-ben a karácsonyi nagy hajtás előtt ez már a harmadik edzőmenesztés, hiszen a Tottenhamtől Pochettinónak kellett mennie, helyére Mourinho jött, akivel a londoni klub két bajnokit és egy Bajnokok Ligája mérkőzést is megnyert. A héten edzőt menesztett az Arsenal is, Unai Emerynek köszönték meg a munkát, az Ágyúsoknál ideiglenes edző vezeti egyelőre a klubot, végleges megoldást keresik még. Valamint most a Watford is edzőt menesztett.

Elolvasok még egy cikket
ˆhirdetés