Eriksent a télen eladná a Tottenham, jó nagyot zuhant az ára

ˆhirdetés

Christian Eriksent a télen eladná a Tottenham, már nem kérnek érte annyit, mint a nyáron

 

 

Christian Eriksen nagy valószínűséggel távozik Londonból, Daniel Levy elnök már télen eladná a játékost, mert akkor még pénzt láthat belőle, nyáron ingyen igazolható lesz a dán játékmester.

 

Eriksennel nagyot fordult a világ a nyáron. Úgy tűnt, hogy a Real Madrid játékosa lesz, de a hírek szerint Zinedine Zidane nem akarta szerződtetni a középpályást, mert a francia mester a francia válogatott Paul Pogbát szerződtetné a Manchester Unitedből.

Jön a január és természetesen újra téma Eriksen, főleg azért is, mert ő volt az egyik olyan játékos ősszel, akinek láthatóan formahanyatlást okozott a lejáró szerződése.

A London Evening Standard értesülései szerint Eriksen az edzőváltás után sem gondolta meg magát és továbbra is távozni szeretne a klubtól. Daniel Levy nem tud, nem akar heti 200 ezer font feletti fizetést adni a játékosnak, aki ezzel a klub egyik legjobban fizetett játékosa lenne.

Mourinho úgy nyilatkozott, hogy alapvetően azokra a játékosokra számít, akikre a jövőt lehet építeni, de mivel Eriksen is a keret tagja, ráadásul az edzésmunkájával sincs probléma, ezért amíg velük van, számít rá.

Amúgy még kérdéses a sorsa az Alderweireld - Vertonghen kettősnek is.

Eriksent a nyáron 80-100 millió fontért adta volna el a Tottenham, a télen már valószínűleg 40 millió font alatti összeget is meghallgatnak. Ha nem sikerül klubot találni a számára, a végén az is megtörténhet, hogy kitölti a szerződését a Spursnél, majd a nyáron ingyen távozik.

Eriksen állítólag nem akar másik angol klubhoz igazolni, bár korábban a Manchester United érdeklődéséről is lehetett hallani, sőt újra felmerült a manchesteri ötlet, mert még egy Matic - Eriksen játékoscsere sem kizárt, plusz némi pénz még Eriksenért. A 27 éves játékost állítólag a spanyol - olasz vonal érdekli, a nyáron azért állítólag nagyon közel volt a Real Madridhoz, így még az sem kizárt, hogy a végén csak Madridban köt ki. Főleg, hogy az Atletico Madrid is érdeklődik iránta.

 

ˆhirdetés