Cavanit igazolná a télen az Atletico Madrid

ˆhirdetés

Edinson Cavani akár már télen távozhat a PSG-től?

 

Edinson Cavani szerződése a nyáron lejár a párizsi klubbal és nagyon úgy tűnik, hogy nem hosszabbítanak egymással a felek.

 

Cavaninak a nyáron lejár a szerződése, ráadásul erre az idényre érkezett kölcsönbe Mauro Icardi az Intertől, aki ha így teljesít továbbra is, akkor elképzelhető, hogy végleg maradni fog. Icardi érkezésének híre előrevetítette, hogy Cavani nem kap annyi játéklehetőséget, mint korábban, sérülést is hátráltatta, nem lenne meglepetés, ha távozna.

A kérdés az, hogy már télen, vagy csak nyáron.

A PSG-nél valószínűleg nem csinálnak anyagi kérdést a dologból, el kell dönteniük, hogy mivel hosszú az idény és a Bajnokok Ligája fontos cél a klub részére, ezért inkább egész idényben maguknál tartják a játékost, de nyáron ingyen elengedik. A másik nézet, hogy inkább engedik idény közben váltani, így akár még bevételük is lehet a játékosból.

Az AS értesülései szerint az Atletico Madrid megkereste a PSG illetékeseit az átigazolás miatt, ami nem meglepő, mivel Griezmann távozásával, Diego Costa sérülésével, elmaradnak a gólok. Állítólag Cavani nem zárkózik el az Atletico Madridtól...

Cavani már 32 éves, így utolsó komolyabb váltására készül. Ha még nem akar levezetni, akkor az Atletico Madrid ajánlata csábító, vagy jöhet egy Európától távoli bajnokság.

 

ˆhirdetés