Real Madrid - Galatasaray 6-0 Rodrygo és Benzema gólok Ramos büntetővel

ˆhirdetés

Rodrygo és Benzema is fontos mérföldkőhöz érkezett, Zidane pedig rátalált a csatársorára

 

A Real Madrid 6-0-ra nyert a Galatasaray ellen és ez az este a fiatal Rodrygóról és Benzemáról is szólt, valamint arról, hogy Zidane kezdi megtalálni a csapatát.

 

A 4. percben már megszerezte a vezetést a Real Madrid. Marcelo ívelt balról a tizenhatoson belülre. Rodrygo a túloldalon hagyta lepattanni a labdát, mellel átvette, egy csellel átvert két védőt és ballal 13 méterről a jobb alsóba lőtt (1-0)

A 7. percben jött az újabb hazai gól. Hazard tört be az alapvonalig, de a vendége labdát szereztek, viszont a tizenhatos előterében el is veszítették azt. Krooshoz került vissza a labda a tizenhatos bal oldalán, kijátszotta oldalra Marcelonak, a brazil védő pedig középre tekert, Rodrygo pedig a kapuba fejelt. (2-0)

A 14. percben büntetőből jött a harmadik. Majdnem megúszta a Galata a büntetőt, ugyanis ment tovább a játék egy gyanús esetnél, de jött a videóbíró, ami szerint N'Zonzi elég keményen odataposott Kroos lábára a tizenhatos vonalán. A büntetőt Ramos emelte a kapu jobb oldalába. (3-0)

A 42. percben Marcelót sérülés miatt kellett lecserélni, Mendy állt a helyére.

A 45. percben Rodrygo csapott le a tizenhatos előtt egy rosszul visszapasszolt labdára, majd megelőzve a védőjét, jobbról középre lőtt, Benzema pedig hat méterről a hálóba. (4-0)

A 81. percben Modric passzolt a tizenhatoson belülre laposan, Carvajal az alapvonalnál még elérte és passzolt középre, ahol Benzema érkezett és közelről a kapuba lőtt (5-0)

A 90+2. percben Rodrygo kényszerítőzött a tizenhatos bal oldalán Benzemával, a francia fantasztikusan adta vissza a tizenhatosra betörő brazilnak, aki egy laza mozdulattal passzolt a jobb alsóba (6-0)

 

BAJNOKOK LIGÁJA TABELLA

BAJNOKOK LIGÁJA, CSOPORTKÖR

4. FORDULÓ

 

 

A 21:00 REAL MADRID
Rodrygo 4, 7, 90+2
Ramos 14 (11-es)
Benzema 45, 81
6-0 GALATASARAY

 

 

ˆhirdetés