Négyet vágott a Tottenham, az első gól nem akármilyen kavalkád után született

ˆhirdetés

Son gólokkal heverte ki a hétvégi lelki sokkot, Lo Celso sem akármilyen helyzet után talált be

 

 

A Crvena zvezda otthonában nyert 4-0-ra a Tottenham, Lo Celso egyet, Son kettőt, Eriksen szintén egy gólt lőtt.

 

A 34. percben kicsit komikus gólt lőtt a Tottenham. Lo Celso indult meg középen, majd passzolt a tizenhatos előtt Kane-nek, de Harry csak a bal kapufát találta telibe. A kipattanót Son lőtte kapura, de a védők a gólvonal előtt állva hárítottak. A szerbek nem tudtak felszabadítani, a labdát pedig visszaívelték a vendégek az ötösre, Kane kapásból a kapura küldte, de az elment volna keresztbe, ha Son nem vetődik be, de csak a felső kapufát találta telibe, a kipattanót viszont Lo Celso már a kapu bal oldalába emelte. (0-1)

Az 57. percben Ndombele tört előre két játékos között a jobb oldalon, játszott középre Dele Allinak, aki rögtön tovább balra Sonnak, a dél-koreai támadót pedig a jobb felsőbe lőtt. A gólját André Gomesnek ajánlotta és elnézést kért a hétvégén súlyos sérülést szenvedő Everton játékostól.

A 61. percben Harry Kane fenomenális mélységi passzal indította a tizenhatos bal oldalán érkező Danny Rose-t, a középre passzolt labdára Son érkezett a túloldalon az ötösre és lőtt a kapu bal oldalába.

A 85. percben újabb mélységi indítás a bal szélen, Sessegnon középre passzolt Eriksennek, a középpályásnak volt ideje megszelídíteni a labdát, majd a lövése megpattanva a kapu jobb oldalában kötött ki.

A Tottenham nagy lépést tett a továbbjutás felé, a Bayern már továbbjutott a csoportból.

 

BAJNOKOK LIGÁJA TABELLA

 

BAJNOKOK LIGÁJA, CSOPORTKÖR

4. FORDULÓ

CSOP IDŐ 2019.11.05., SZERDA

 

B 21:00 CRVENA ZVEZDA 0-4 TOTTENHAM
Lo Celso 34
Son 57, 61
Eriksen 85

 

 

ˆhirdetés