Kane trófeákat akar nyerni a Tottenhammel

ˆhirdetés

Harry Kane trófeákat akar nyerni már ebben az idényben

 

 

A Tottenham a tavalyi viszonylag sikeres év után ebben az idényben pocsékul szerepelt - bár a bajnoki rossz idegenbeli szereplés még az előző idény végére visszanyúlt -, aminek a vége Pochettino menesztése és José Mourinho kinevezése lett.

 

José Mourinho első mérkőzésén a West Ham United otthonában ült le a kispadra és rögtön egy idegenbeli győzelemmel kezdett a portugál mester. Már három góllal is vezetett a Spurs, a vége 3-2 lett, de túllépett egy mérkőzés erejéig már biztosan az árnyékán a londoni csapat, és megszerezte első idei idegenbeli győzelmét a bajnokságban.

A mérkőzés után Harry Kane is nyilatkozott a terveiről és Mourinhóról is.

"A főnök minden klubjánál nyert valamit, nem lehet tőle elvitatni."

"Világossá tettem, hogy a karrierem ezen szakaszában mindenképpen trófeákat akarok nyerni. Egyértelművé tettem, hogy itt akarok trófeákat nyerni, nagyszerű év elé nézünk."

"Reálisan nézve csak a Bajnokok Ligáját és az FA Kupát próbálhatjuk meg, meglátjuk, hogy fog ez menni, az én szempontomból nézve, mindent megteszek érte, továbbra is harcolok a klubért a pályán."

Kane kijelentette, hogy korábban is nyerni akartak, akkor is, amikor Mauricio Pochettino volt az edző, viszont most abban is bíznak, hogy olyan edző ült le a kispadra, aki már trófeákat nyert a korábbi klubjaival.

"Mindannyian szeretnénk nyerni, akkor is akartunk, amikor Mauricio még itt volt, de most az új főnökkel is nyerni akarunk. Természetesen, ha valakinek olyan hírneve van, mint amilyen neki, akkor az magabiztosságot ad, hitet ad a csapatnak." - mondta Mourinhóról.

ˆhirdetés