Az Arsenal menesztette Emeryt

ˆhirdetés

Az Arsenal menesztette Emeryt, keresik az új edzőt, ideiglenes megoldást már találtak

 

 

Az Arsenal a hivatalos honlapján jelentette be Unai Emery menesztését, akivel az utóbbi időszakban nagyon nem jöttek az eredmények.

 

Josh Kroenke tulajdonos megköszönte a Emerynek és a kollégáinak az eddigi munkát, vagyis döntés született a menesztésről, mert az eredmények és a mutatott játék sem érte el az általuk megkívánt szintet.

Ideiglenes vezetőedzőként Freddie Ljungberg lesz az edző, akiben teljes mértékben bíznak.

Viszont folyamatban van a végleges edző keresése, további nyilatkozatot az ügyről akkor tesznek, ha megtalálták Emery utódját.

Emery 2018. májusában lett az Arsenal edzője, de igazi előrelépést nem tudott elérni a csapattal. A legnagyobb sikere egy Európa Liga döntő, ahol 4-1-re alulmaradtak a Chelseavel szemben. Az új idényben csak a nyolcadik helyen áll a csapat, nyolc ponttal lemaradva a Bajnokok Ligája indulást jelentő negyedik helytől.

Az Arsenal ráadásul nagyon rossz sorozatban van, hét mérkőzés óta nem tudott nyerni a különböző kiírásokban összesen. Az utolsó csepp a pohárban a hazai pályán elszenvedett Európa Liga vereség volt a Frankfurttól, de valószínűleg az EL-mérkőzéstől függetlenül is érett már a döntés.

 

ˆhirdetés