Zidane: Bale fontos játékosa a klubnak

ˆhirdetés

Megint Gareth Bale távozásáról szólnak a hírek, Zidane is beszélt a walesi játékosról

 

 

Az utóbbi napokban felröppent pletykák szerint Gareth Bale Kínába fog igazolni. Zidane a Leganes elleni bajnoki miatt tartott sajtótájékoztatón beszélt a játékosról.

 

"Sok minden elhangzott, de azt gondoljuk, hogy Bale egy olyan játékos, aki itt van velünk, sok erőfeszítést tesz és jól edz. Fontos játékosa a csapatnak és a klubnak."

"Amikor nincs a keretben, akkor nem bevethető, ennyi. Amikor kész lesz és 100%-os, akkor meglátjuk. Arra koncentrál, hogy jól játsszon a csapatért."

"Londonba utazott személyes okokból és a klub engedélyével." Zidane kiemelte, Bale engedélyt kért, ami fontos dolog, mert engedélyt is kell kérnie ilyen esetekben. Ezen kívül azért is mehetett, mert nincs bevethető állapotban.

"Egyszerű a helyzet: engedélyt kért a klubtól és a klub megadta."

 

Arról, hogy januárban távozna

"Sosem beszélt a távozásról. Ha tud edzeni, akkor edz, ha tud játszani, akkor játszik. Tény, sok mérkőzést játszott. Beszéltem vele és Jamesszel is a Brugge elleni mérkőzéskor és nem voltak bevethetők" (itt azért is lényeges, mert rögtön megindult a találgatás, miért maradt ki a keretből a két játékos a Brugge elleni BL-csoportmérkőzés során.)

"Itt maradt a nyáron és ez volt a legjobb minden fél számára. Itt van és boldog, hogy itt lehet. "

 

Bale a Leganes ellen nem bevethető, nincs is a mérkőzés bő keretében. (La Liga, 11. forduló)

ˆhirdetés