Sigér Dávid akár tétmérkőzésen is bemutatkozhat a válogatottban

ˆhirdetés

Sigér Dávid ott lehet a horvátok elleni kezdőben, szerinte bravúr lenne a pontszerzés is

 

Sigér Dávid Montenegró elleni felkészülési mérkőzésen csereként mutatkozott be a válogatottban, a horvátok ellen, a sok sérülésnek is köszönhetően, viszont már kezdőként léphet pályára az Eb-selejtezőn.

 

- A sérülések miatt a soron következő mérkőzéseken talán több szerep hárulhat rám, de ez nem befolyásolja a hozzáállásomat, ha kevesebb lehetőséget kapok, akkor is ugyanolyan erőbedobással teszem a dolgom – mondta az első edzést megelőző sajtóbeszélgetésen Sigér Dávid, olvasható az mlsz.hu-n

- Számomra az is óriási dolog, hogy itt lehetek a keretben és segíthetem a csapatot, arra készülök, hogy minden edzésen és mérkőzésen bizonyítsam, helyem van a válogatottban. Úgy érzem, itt is profitálni tudok abból, hogy magas szintű mérkőzéseket játszhatok a Ferencvárossal az Európa-liga főtábláján, ez egy hatalmas előrelépési és fejlődés lehetőség számomra. A többfrontos helytállás sokat kivesz az emberből, de a válogatott meghívó feltölt, új lendület ad, a fáradtságot sem érzi annyira az ember. Arra koncentrálok, hogy megoldjam ezeket a feladatokat is, bátran állok minden kihívás elé.

- A horvátok elleni budapesti mérkőzésen megbizonyosodhattunk róla, hogy képesek vagyunk bravúros eredményekre, igaz, azt is láthattuk, hogy ellenfelünk extra teljesítményt nyújtott a szlovákok ellen múlt hónapban. Mindent megteszünk azért, hogy ismét sikeresek legyünk a vb-ezüstérmes ellen, de úgy gondolom, a horvátok ellen adott esetben egy pont megszerzése is nagyszerű eredmény lehet.

 

ˆhirdetés