A Real Madrid mellett a Bayern is akarja Eriksent, a Tottenham kinézte az utódját

ˆhirdetés

Christian Eriksenért top klubok küzdenek, a Tottenham még a télen eladná?

 

Christian Eriksen szerződése lejár a nyáron, így a Tottenhamnek még a télen vásárlót kellene találnia, különben, ha a játékos nem hosszabbít, akkor ingyen távozhat.

 

A hírek szerint a Real Madrid az egyik komoly érdeklődő, Perez vinné a dán játékost, Modric helyére nézték ki, persze kérdéses, hogy tudja-e pótolni a horvát középpályást. Zidane viszont még mindig Pogbát igazolná le, így tovább folytatódik a játékos körüli herce-hurca.

Viszont bezavarhat a képbe a Bayern München, amely szintén érdeklődne a játékos iránt, már ha Eriksen hajlandó lenne a német bajnokságba igazolni.

Érdekes felvetésként még az is felmerült, hogy Eriksen érkezése esetén, a bajorok nem élnének Coutinho vásárlási opciójával. Eriksen ebben az esetben jóval olcsóbb megoldás lenne, mint a Barcelonától egyelőre csak kölcsönben szereplő brazil.

A Tottenham közben pedig A Bola szerint érdeklődik Bruno Fernandes iránt. A Sporting 25 éves középpályását korábban már hírbe hozták a Real Madriddal is, de az utóbbi időben a Manchester Unitedet emlegették vele kapcsolatban. De valószínűleg Fernandes szempontjából az sem mindegy, hogy a csapatával játszhat-e a Bajnokok Ligájában, vagy sem.

 

Elolvasok még egy cikket
ˆhirdetés