Majdnem elszórakozta a háromgólos előnyt a Real Madrid a Granada ellen, a vége hatgólos meccs lett

Real Madrid - Granada 4-2, Hazard
Eden Hazard megszerezte első gólját a Real Madridban, a Granada ellen megnyert 4-2-es mérkőzésen
ˆhirdetés

Látványos gólok - Benzema már a második percben betalált - Hazard megszerezte első gólját - Modric bombagólt lőtt - James visszatérése óta az első gólját lőtte - Areola bakija majdnem felhozta a Granadát. Továbbra is élen a Real Madrid nyolc forduló után

 

 

A Real Madrid a nyolcadik fordulóban a Granadát fogadta és a Granada idén mindenkinek kellemetlen ellenfél a La Ligában, persze valószínűleg csak addig, amíg kitart a kezdeti lendület. A Madrid ellen sokáig úgy tűnt, nincs esélyük, de az utolsó félórában, Areola hibájának is köszönhetően, feljött a Granada, az utolsó 10 perc újra tartogatott izgalmakat, de James lezárta a meccset és mezlevétellel ünnepelte, hogy újra eredményes volt Madrid színekben.

 

A 2. percben szerezte meg a vezetést a Real Madrid, Bale jobbról bal külsővel tekert mesterien a védők mögé, Benzema érkezett az ötösre és lőtt a kapuba. A francia, ha kezd, akkor megállíthatatlan idén. Persze néha eltűnik, de azért a gólokat továbbra is hozza. (1-0)

A hatodik percben sérülés miatt a Granadának kellett cserélnie, Montoro helyére Maxime Gonalons állt, majd a 34. percben Kroost kellett sérülés miatt lehozni, Modric érkezett a pályára.

A 45+1. percben Fede Valverde indult meg előre a Granada térfelének közepén három védő között, már úgy tűnt, hogy elveszíti a labdát, de ajándékban visszafejelték neki, amit rögtön passzolt is tovább a tizenhatos előterére egyedül érkező Hazardnak, aki gyönyörűen emelt a kapus felett a bal felsőbe (2-0)

A 61. percben Hazard ment el a bal szélen, majd cselezte visszafelé magát a tizenhatosig, beadás helyett laposan visszagurította a középen érkező Modricnak, a horvát középpályás 20 méterről a jobb felsőbe bombázott (3-0)

Ekkor úgy tűnt, lezárhatja a mérkőzést a Real Madrid, lehet, hogy el is kényelmesedtek egy kicsit a hazaiak, mindenesetre Areola biztosan figyelmetlenné vált. A nagy előnye, hogy nem nyomja a Madrid mezének terhe, ami magabiztosságot sugároz általában, most a hátránya lett, ugyanis addig tartogatott egy visszapasszolt labdát, míg a mögüle érkező Carlos Fernandez elvitte a labdát abban a pillanatban, amikor a francia kapus kirúgta volna azt, így a játékos lábát találta telibe. A büntetőt a 69. percben Darwin Machis a kapu jobb oldalába lőtte. Areola ugyan érezte az irányt, de erősen és jól is volt helyezve, nem érhette el. (3-1)

A gól annyira megzavarta a Madridot, hogy hamarosan jött a második vendég gól, a 77. percben Vadillo végezte el jobbról a szögletet, a beívelt labdát Victor Diaz fejjel továbbcsúsztatta, Duarte pedig az ötösön belülről a kapuba lőtt. (3-2)

A Granada már 3-0-nál is egyértelműen arra játszott, hogy meglegyen a becsületgól, akkor sikerült izgalmassá tenni a mérkőzést, a második bekapott gól után a Madrid kezdett magához térni, elkezdte újra tartani a labdát, majd végül egy negyedik góllal lezárták a mérkőzést.

A 90+3. percben Odriozola ment el a jobb oldalon egy kontrából, majd laposan középre tette a labdát, Isco mellett elment, de jött James teljesen üresen a második vonalban, aki a kapus mozgásával ellentétes irányba passzolta a labdát. (4-2)

 

SPANYOL BAJNOKSÁG, 8. FORDULÓ

2019.10.05., 16:00 REAL MADRID
Benzema 2
Hazard 45+1
Modric 61
James Rodriguez 90+3
4-2 GRANADA
Machis 69 (11-es)
Duarte 77

 

 

Real Madrid:

Areola - Odriozola, Varane, Ramos, Carvajal - Valverde, Casemiro, Kroos (Modric 34) - Bale (James 83), Benzema, Hazard (Isco 69)

Elolvasok még egy cikket
ˆhirdetés