A Juventus nyerte az Inter elleni derbit

Inter - Juventus 1-2, Dybala
A Juventus Paulo Dybala révén már a negyedik percben megszerezte a vezetést, de az Inter negyedóra múlva egyenlített, a hajrában végül Higuaín gólja döntött. Élre állt a Juventus.
ˆhirdetés

Az Inter otthonából vitte el a pontokat a Juventus - Dybala gólt lőtt, Cristiano Ronaldo csak kapufát - Higuaín döntötte el a derbit - élen a Juventus

 

 

Az Inter - Juventus újra rangadó lett, az utóbbi években csak a nevek miatt, idénre az Inter kihívóvá lépett elő, de azért a Juventus elhozta a három pontot és jelezte, Sarrival is az első hely a cél.

 

A negyedik percben Cristiano Ronaldo maradt a földön, de visszaszerezte a labdát a Juventus, Pjanic mélységi passzával indult meg a bal oldalon Dybala, majd a tizenhatosra érve laposan a hosszúba lőtt (0-1)

 

A 9. percben Cristiano Ronaldo indult keresztbe balról a tizenhatos előtt és találta telibe a felső lécet.

 

 

A 17. percben Matthijs de Ligt ért kézzel a labdába és büntetőt ítélt a játékvezető. Nagy volt a reklamálás, jött a videóbíró, de megítélte így is a bíró a tizenegyest. A 18. percben Lautaro Martinez állt a labda mögé és a kapuba lőtte az egyenlítést jelentő gólt. (1-1)

 

A 33. percben Sensit kellett lecserélni sérülés miatt, majd az 54. percben Godínt is Antonio Contének.

A 42. percben Dybalával játszott össze Cristiano Ronaldo és lőtt a kapuba, de a videóbíró visszavonta a gólt, Dybala lesről passzolt vissza Ronaldónak.

 

A 80. percben jött az alig húsz perce pályán lévő Higuaín győztes gólja. Pjanic passzolt fel a kaputól 20 méterre lévő Ronaldónak, a portugál letette a lendületből érkező Bentancurnak, aki lövés helyett kiugratta Higuaínt, aki 11 méterről laposan a kapuba lőtt (1-2)

 

A győzelemmel hét forduló után az élre állt a Juventus, megelőzve az Intert. A Juventus az egyetlen csapat az idényben, amely még nem kapott ki, az Inter hat győztes mérkőzés után szenvedte el az első vereségét.

 

ˆhirdetés