Gólzáporos Barcelona győzelem a Sevilla ellen

Barcelona - Sevilla 4-0, Messi
A Barcelona nehezen kezdett a Sevilla ellen, de végül nyolc perc alatt hármat is berámoltak a katalánok, a mérkőzést Messi szabadrúgás gólja zárta volna le végleg, de a két kiállítás miatt felborzolták a kedélyeket a hazaiak
ˆhirdetés

Négy gólos Barcelona siker a Sevilla ellen - Suárez ollózott, Messi szabadrúgásból lőtt gólt - Araujo debütált, aztán pirosat kapott - a katalánok végül 9 emberrel fejezték be a meccset - Luuk de Jong mindent elpuskázott

 

 

A spanyol bajnokság 8. fordulója egy jó kis rangadóval, a Barcelona - Sevillával zárult, bár az andalúz gárda az éllovasokat mostanában nem veri, így történt ez most is, hiába voltak meg a helyzetek, a nagyobb játéktudás döntött.

 

A Sevilla az első 25 percben rendre dolgozta ki a helyzeteket, Ocampos nagyszerűen ment el többször is a jobb szélen, de Luuk de Jong három 100%-osnak mondott helyzetet is kihagyott, amire váratlanul, a semmiből jött a 27. percben Luis Suárez ollózós gólja. (1-0) Semedo tekert balról középre, az uruguayi pedig hat méterről beollózta a kapu bal oldalába a labdát

 

A 32. percben Semedo cselezett gyönyörűen a bal szélen, Suárez visszatette a labdát Arthurnak, a brazil középpályás pedig mesteri labdát tett a leshatárról kapu felé mozgó Vidalnak, aki pont annyira ért bele a labdába, hogy az a kapuban kössön ki és ne a kapus kezében. (2-0)

 

A 35. percben jött a harmadik hazai gól, a teljesen megzavarodó sevillai játékosok hátul adogattak, majd a tizenhatos előterében sikerült eladni a labdát, Arthur csapott le erőszakosan és rögtön passzolt is a balján érkező Dembélének, aki egy nagyszerű csellel elfektette a védőjét és laposan a bal alsóba lőtt (3-0)

 

A 49. percben Luuk de Jong újabb helyzetet hagyott ki, a jobb kapufára passzolta a labdát.

A 78. percben jött Messi szabadrúgása, 18 méterről a bal felsőbe tekert a labdát (4-0)

 

A 87. percben Chicharito lépett volna ki egy mélységi passzal, Piqué elvétette a labdát, a sérülés miatt lecserélt Todibo helyére érkező Araujo utolsó emberként, szabálytalanul tudta csak megállítani a mexikóit. A játékvezető pedig kicsit szigorúan azonnali pirossal leküldte a pályáról a 14 percet kapó védőt. Dembélé pedig kidumált magának egy azonnali pirosat, így 9 emberrel fejezte be a Barcelona a mérkőzést.

 

Amúgy a 85. percben Piqué is kapott egy labdaelrúgásért sárgát, ami miatt ki kell hagynia a következő mérkőzést. Az eltiltások azért lehetnek fontosak a Barcelona számára, mert közeledik a Real Madrid elleni rangadó.

 

SPANYOL BAJNOKSÁG, 8. FORDULÓ

2019.10.06., 21:00 BARCELONA
Suárez 27
Vidal 32
Dembélé 35
Messi 78
piros: Araujo 87, Dembélé 88
4-0 SEVILLA

 

ˆhirdetés