Feczesin nyolc év után léphet újra pályára válogatott színekben

ˆhirdetés

Feczesin Róbert újra behívót kapott a válogatottba, nyolc év után léphetne újra pályára válogatott színekben

 

Feczesin vissztért a magyar bajnokságba, ahol egyelőre erőssége az Újpestnek. A játéka és a góljai behívót érdemeltek, így újra megvan az esélye arra, hogy válogatott mezben pályára lépjen. Utoljára 2011 novemberében, egy lengyelek elleni válogatott mérkőzésen játszhatott a válogatottban.

 

- Örülök, hogy ismét válogatott kerettag lehetek, ezért dolgoztam keményen az utóbbi időszakban, de igazság szerint nem számítottam a meghívóra, pláne úgy, hogy csak nemrégiben tértem vissza Magyarországra - mondta a hétfői sajtótájékoztatón, olvasható az mlsz.hu-n.

- Nehéz feladat vár ránk, egyelőre a horvátok elleni idegenbeli összecsapásra fókuszálunk, itt próbálunk meg jó eredményt elérni. Természetesen a vb-ezüstérmes horvátok a találkozó favoritjai, de úgy gondolom, egy meccsen bármi megtörténhet, van olyan jó csapatunk, hogy meglepetést okozzunk Splitben, ehhez azonban száz százalékos teljesítményt kell nyújtanunk, egyáltalán nem férnek bele hibák a játékunkba.

- Vannak hiányzóink, ami valóban nehezíti a dolgunkat, de aki itt van, azért tagja a válogatottnak, mert képes helytállni ezen a szinten és pótolni a kiesőket.

 

ˆhirdetés