Elképesztően laza gólt lőtt Di María

ˆhirdetés

Angel Di María két gyors góljával hamar elhúzott a PSG, de végül Mbappé és Icardi is betalált a Nice-nak, bár a PSG védelem összehozott egy komikus gólt

 

FRANCIAORSZÁG, LIGUE1, 2019/20

10. FORDULÓ

TABELLA

2019.10.18., 20:45 NICE
Ganago 67
piros: Cyprien 74, Hérelle 77
1-4 PSG
Di María 15, 21
Mbappé 88
Icardi 90+1

 

 

A 15. percben egy elképesztően gyors kontrából szerezte meg a vezetést a PSG. Icardi labdájával iramodott meg Di María és a kapuba lőtt.

 

A 22. percben jött a mérkőzés gólja, Meunier labdájával lépett ki Di María a tizenhatos jobb oldalán, majd az ötös magasságából tíz méterre a kaputól, éles szögből egy laza bokamozdulattal emelt a kapuba. (0-2)

 

A 67. percben Marquinhos szerencsétlenkedett a tizenhatoson belül, Ganago köszönte és lecsapott a labdára és szépített, újra szorossá téve a mérkőzést. (1-2)

 

A 88. percben jött a harmadik vendég gól. Ekkorra a Nice már kettős emberhátrányban játszott. A 88. percben Angel Di María tört be a tizenhatos bal oldalán, a beadását még mentették a hazai védők, de a kipattanóra a csereként pályára lépő Mbappé csapott le és lőtt 10 méterről a kapuba (1-3)

 

A 90+1. percben lényegében minden-mindegy alapon támadtak a hazaiak, a PSG labdaszerzés után ellentámadásba lendült, Di María vitte középen a labdát, majd kipasszolta a balján futó Mbappénak, aki pedig tökéletesen tekert a kapu elé érkező Icardinak. Az argentin támadónak már csak az üres kapuba kellett találnia, mert jól kísérte a támadást. (1-4)

ˆhirdetés