Sportszerű szurkolásra van szükség Szlovákia ellen, különben baj lesz

ˆhirdetés

A magyar válogatott hétfő este a szlovákokat fogadja, az Uefa várhatóan kiemelten figyeli a lelátókon történteket

 

 

A magyar válogatott az E-csoport éléről fogadja a szlovákokat, győzelem esetén óriásit léphet a válogatott a továbbjutás felé. Kiemelten fontos lesz a szurkolók támogatása, de csak sportszerű keretek között, különben nagy kárt okoznak, nem csak anyagilag, hanem sportszakmai szempontból is.

 

A vasárnapi sajtótájékoztatón Dzsudzsák Balázs külön kéréssel fordult a szurkolók felé:

 

"– Először is, mint csapatkapitány, szeretném a csapat nevében megköszönni a szurkolóknak az eddigi mérkőzéseken nyújtott fantasztikus támogatásukat. Különleges meccset játszunk holnap este, ezt azonban nem csak mi tudjuk, hanem az UEFA is, így kiemelten figyelik majd, hogy mi történik a lelátókon. Pláne, hogy kaptunk már büntetést a közelmúltban.

Éppen ezért nagyon bízunk benne, hogy piró és rasszista rigmusok nélkül zajlik majd le a mérkőzés, mert ezekért az UEFA egész biztosan súlyos büntetést adna, márpedig nagyon fontos mindannyiunknak, hogy az Azerbajdzsán elleni meccsen is telt ház és a szokásos fantasztikus hangulat lehessen a Groupama Arénában.

Emellett a legjobb az lenne, ha mindenki végig minket biztatna, mert ez adja a legnagyobb pluszt a csapatnak. Nagyon jó meccset várok, megígérhetem, hogy egy feltüzelt, motivált magyar válogatottat látnak a pályán a szurkolók. Bízom benne, hogy a mérkőzésre mindenki egészséges lesz, és a legerősebb összeállításban léphetünk pályára hétfőn este. Győzelemre törekszünk, szeretnénk mindenképpen itthon tartani a három pontot. Nyugodt a hangulat az edzőtáborban, mindenki tudja, miről szól ez a tíz nap és ez a mérkőzés. A lehető legmotiváltabb, győzelemre éhes a társaság – fogalmazott Dzsudzsák." (mlsz.hu)

ˆhirdetés