A Real Madrid egyszer sem találta el a kaput a PSG ellen, ki is kapott

ˆhirdetés

A PSG érett játékkal mért komoly verést a Real Madridra, amely történelmi tettet hajtott végre

 

 

A csoportkör 1. fordulójának egyik rangadóját rendezték Párizsban, ahol a Neymar, Mbappé és Cavani nélküli PSG fogadta a többek között Ramos, Isco, Modric és Nacho nélküli Real Madridot.

 

A mérkőzés igazán vegyes képet nyújtott, mivel a találkozót jobban kezdte a Real Madrid, majd szinte a semmiből Di María lőtt gólt Courtoisnak. Icardi tette ki a tizenhatos bal oldalán érkező Bernatnak a labdát, a középre tett labdát éles szögből lőtte a rövidbe Di María. Courtoisnak nem illett volna ilyen szögből gólt kapnia, de a PSG már a 14. percben vezetést szerzett!

 

A Real Madrid támadásban maradt, mégis megint a PSG lőtt gólt, most a jobb oldalon indult meg a franciák támadása, Gueye tette le a tizenhatos előtt Di Maríának a labdát, az argentin pedig, ha már nem támadta senki, akkor a kapu bal oldalába tekert a 33. percben (2-0)

 

Két perccel később Bale emelt gyönyörűen Navas kapujába, de videóbírózás után kiderült, a walesi enyhén hozzáért kézzel is a labdához, és az új szabályok szerint nem is dönthetett volna máshogy a játékvezető, minthogy nem adja meg a gólt.

A második félidőben a PSG tartotta a labdát, vagy kontrákra épített, ennek ellenére a második félidőben egy lesgólig jutott a Madrid, Lucas Vázquez mozgott lesről kicsit a labda felé, de mivel zavaró mozgást hajtott végre, annak ellenére, hogy látszott nem akar a labdához érni, Benzema hiába lőtt nagy gólt, nem adta meg a játékvezető.

Aztán a 90+1. percben egy kontra után, a végletekig kijátszott helyzetben Bernat tette Meuniernek a labdát, aki a kapuba lőtt (3-0)

 

Teljes kiütés lett a vége, ráadásul durva statisztikai adat: A Real Madrid egyszer sem találta el a kaput a mérkőzésen, hiába volt több lehetősége a spanyoloknak, mint a franciáknak, elől pontatlanok voltak a játékosok. Hazard lövése is mellé ment, Bale és Benzema is közel járt az érvényes gólszerzéshez is, de kimaradtak a helyzetek.

Az Opta statisztikái szerint, 2003/04 óta méri az Opta, a Bajnokok Ligájában még olyan mérkőzése nem volt a Real Madridnak, amin ne találta volna el a kaput (167 mérkőzés)

 

BAJNOKOK LIGÁJA

CSOPORTKÖR

1. FORDULÓ

2019.09.19., SZERDA

A 21:00 PSG
Di María 14, 33
Meunier 90+1
3-0 REAL MADRID

 

 

ˆhirdetés