PSG: Neymart kifütyülték, beszélt a helyzetről

Neymar, PSG
Neymar látványos góllal tért vissza a PSG-be, de a szurkolók ellenségesen fogadták, úgy érezte, mintha idegenben játszana, de megérti a szurkolói reakciókat
ˆhirdetés

Neymart a szurkolók nem fogadták örömmel, a brazil profi módjára viselkedett

 

Neymar a Strasbourg elleni győztes mérkőzésen tért vissza a sérülése után a PSG-ben. Neymar ollózós gólt lőtt, ami három pontot ért, de nem volt könnyű mérkőzés a számára.

 

Neymar nyara arról szólt, hogyan tudna eligazolni a PSG-ből és újra a Barcelonában játszani, de végül maradnia kellett, nem sikerült megállapodásra jutni a francia klubbal a távozásról. A Strasbourg ellen a 92. percben ollózva szerezte a mérkőzés egyetlen gólját, a találkozón végig fütyülték az ultrák, de nem is lehetett másra számítani a nyáron történtek után.

Neymar a lefújás után nyilatkozott és nem titkolta az érzéseit.

"Szomorú, de tudtam, hogy ez vár rám. Olyan volt, mintha idegenben játszanék, de szidtak már Brazíliában és Franciaországban is. Most már tudom, hogy minden mérkőzés olyan lesz, mintha idegenben játszanék."

"Sajnos az elmúlt két idényben sokat voltam sérült, néhány nagyon súlyos volt, ami miatt sok mérkőzést ki kellett hagynom. De minden alkalommal, amikor a pályán voltam, minden tőlem telhetőt megtettem a csapatért."

"Nem kell, hogy támogassanak a szurkolók, azt szeretném, hogy a PSG-t támogassák."

 

MINDENT MEGTETTEM, DE NEM ADTAK EL

"Mindenki tudja, hogy el akartam igazolni. Elmondtam, többször nem fogok erről beszélni, nem csak engem érintett, nem beszélek a tárgyalás részleteiről. Személyes motivációim voltak, nem a PSG-vel, mint klubbal volt bajom. Ha nem érzi jól magát egy helyen az ember, akkor el akar menni. Mindent megtettem azért, hogy távozzak, de nem engedtek."

"Az átigazolási időszaknak vége van, lezártam ezt a fejezetet, most már csak a PSG-re koncentrálok. Amikor a pályán vagyok, akkor teljes mértékben csak a játékra koncentrálok, mindent beleadok, ez a munkám."

 

ˆhirdetés