Neymar és Mbappé, valamint Ramos és Nacho nélküli PSG - Real Madrid a BL-ben

ˆhirdetés

PSG - Real Madrid rangadó lesz a Bajnokok Ligája első fordulójában, komoly hiányzókkal

 

 

Az első csoportkör egyik legrangosabb mérkőzése lesz a PSG - Real Madrid találkozó, de több sztárjátékosra sem számíthat az edzője.

 

A PSG részéről többek között olyan sztárokra nem számíthat Thomas Tuchel, mint Neymar és Kylian Mbappé. Neymar három mérkőzésre szóló eltiltását kezdi, még a Manchester United elleni kiesés során nyilatkozott indulatból... Mbappé pedig sérült.

Cavani talán már bevethető lesz, de ott van a keretben Mauro Icardi is, aki kezdhet a Madrid ellen.

Érdekesség, hogy Keylor Navas akár védhet egykori klubja ellen, de játszhat Angel Di María is, aki 124 mérkőzésen képviselte a Madridot, míg Pablo Sarabia pedig a Madrid neveltje.

Bár fordított irányú érdekeltség is van, hiszen Alphonse Areole a PSG-től érkezett kölcsönbe a Navas ügylet kapcsán. Ferland Mendy ugyan a Lyontól került Madridba, de hosszú éveket töltött a PSG utánpótlásában.

A Real Madrid részéről Sergio Ramos és Nacho sem játszhat eltiltás miatt, így várhatóan a Militao - Varane kettős fog együtt játszani a védelem közepén. Együtt még csak 30 percet játszottak, éppen a hétvégén, mikor Ramos helyére csereként érkezett Militao a védelembe.

ˆhirdetés