Montenegró - Magyarország 2-1 Rosszul sikerült főpróba

ˆhirdetés

A Montenegró elleni felkészülési mérkőzés jól indult, de vereség lett a vége, hétfőn jön a szlovák meccs

 

 

Marco Rossi próbálgathatott Montenegró ellen, vereség lett a vége, pedig már a második percben megszerezte Holender a vezetést a magyar válogatottnak. (0-1)

 

 

A 32. percben lyukas védekezés és szép hazai támadás végén Kosovic tekert távolról a kapu bal oldalába. Dibusz nem sokat látott a labdából. (1-1)

 

 

A 75. percben Mugosa büntetőből volt eredményes, középre bombázta a labdát, fordított Montenegró. Lang sárgát kapott a szabálytalanságért. Montenegró pedig megnyerte a mérkőzést.

 

 

A mérkőzés első félideje jobban sikerült a magyar válogatottnak, a másodikban Montenegró több helyzetet dolgozott ki, mint a magyar. Dibusznak bravúrral is hárítani kellett a hajrában, akár nagyobb vereség is lehetett volna a vége. A magyar gól után nem sokkal volt még egy kapufánk is, a kétgólos vezetés valószínűleg lezárta volna a mérkőzést, így vereség lett a vége.

Azért volt néhány érdekessége a mérkőzésnek, főleg a statisztikát szeretőknek: Sigér Dávid az 1000. játékos, aki pályára lépett a magyar válogatott színeiben.

Marco Rossi próbálgatott, így először lépett pályára a magyar válogatottban Gazdag Dániel, Sigér Dávid és Ferenczi János is.

Holender Filip pedig az első gólját szerezte a válogatottban.

 

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS

2019.09.05., CSÜTÖRTÖK 20:45

MONTENEGRÓ - MAGYARORSZÁG 2-1

G.: Kosovic 32, Mugosa 75 (11-es) ill., Holender 2

 

Magyarország: Dibusz - Bese, Lang, Baráth (Orbán, 46), Korhut (Ferenczi, 61.) - Gazdag (Kovács I., 46), Kleinheisler (Sigér, 46) - Németh K., Holman, Nagy D. (Dzsudzsák, 68.) - Holender (Varga R., 64.)

ˆhirdetés