A magyar válogatott számára nincs barátságos találkozó

Marco Rossi szerint nincs a válogatott számára barátságos találkozó, elutazott Podgoricába a magyar válogatott

 

A magyar válogatott 2019. szeptember 5-én, 20:45-kor játszik barátságos mérkőzést Montenegróban. Mielőtt elutazott a keret Podgoricába, Marco Rossi és Gazdag Dániel is beszélt a felkészülési mérkőzésről.

 

– Az én szemszögemből a montenegrói is egy nagyon fontos mérkőzés, a nemzeti csapat számára nincs olyan, hogy barátságos találkozó – fogalmazott Marco Rossi szövetségi kapitány a csapat indulása előtt.

– Mindenki nagyon érzi a tüzet. Most még nem gondolunk a hétfői találkozóra, csak Montenegróra koncentrálunk. A csütörtöki kezdőcsapat kialakult már nagyjából, de a szlovákok elleni még nem biztos. Valószínűleg a holnapi kezdőben is többen lesznek, akik hétfőn is pályára lépnek majd. A szezon elején járunk, a hétfői találkozó előtt sokan kilenc-tíz nappal játszottak utoljára bajnokit, ezért szükségük lesz játékpercekre csütörtökön.

Az mlsz.hu cikke szerint Marco Rossi kiemelte, nem összehasonlítható ellenfél Montenegró és Szlovákia, mivel különböző stílusban játszanak. Montenegró erőssége a villámgyors szélsőjáték.

 

Gazdag Dániel szerint ugyan a Szlovákia elleni mérkőzés a fontosabb, de jó lehetőség a montenegrói találkozó is

– Természetesen a Szlovákia elleni találkozó a legfontosabb, de a holnapi mérkőzés jó lehetőség lesz a számunkra, talán azok a játékosok is pályára léphetnek, akik egyelőre kevesebb játékidőhöz jutottak – fogalmazott a Honvéd játékosa.

 

forrás: mlsz.hu