A hajrában fordított a Fradi a ZTE otthonában

ZTE - FTC 1-2
Tokmac Nguen a 92. percben szerezte meg a három pontot érő ferencvárosi gólt
ˆhirdetés

Kihagyott büntető és 92. perces gól a második fordulóból bepótolt mérkőzésen, lehet vitatkozni a mérkőzésről

 

 

A Ferencváros nemzetközi selejtezős szereplése miatt még a második fordulóból elhalasztott mérkőzést pótolta be a két csapat a hétvégén, míg a többi klub Magyar Kupa mérkőzést játszott. Sokáig úgy tűnt, a Zalaegerszeg otthon tudja tartani mind a három pontot, de a hajrában viharos jeleneteknek és végül ferencvárosi győzelemnek lehettünk tanúi.

 

A Zalaegerszeg látványos góllal szerezte meg a vezetést még az első félidőben. Ikoba két ferencvárosi védő között vette át technikás mozdulattal a labdát, majd tíz méterről a kapuba lőtt a 44. percben.

A második félidőre nagyobb sebességre kapcsolt a Ferencváros, több helyzetet is kidolgoztak, de a legnagyobb gólszerzési lehetőség Varga előtt alakult ki, büntetőből kellett volna a kapuba lőnie, de a 64. percben a felső lécet bombázta telibe.

A 88. percben Varga szögletét Blazic csúsztatta tovább, Leandro négy méterről ballal a kapuba húzta a labdát.

A 89. percben Boli nagyon durván szállt bele a hazai kapusba, csoda, hogy csak sárgát kapott...

A vitat tárgya majd főleg ez az eset lehet, a támadó nagyon súlyos sérülést okozhatott volna Demjénnek, akinek így is rondán nézett ki a könyöke, majd jött nem sokkal később a Ferencváros győztes gólja.

A 92. percben Civic ment el a bal szélen és tekert középre, Tokmac Nguen az ötös előterében szinte teljesen szabadon vehette át a labdát, a hazai védők későn támadták meg, addigra estében a kapu jobb oldalába lőtt.

 

NB1, 2. FORDULÓ

2019.09.22., Vasárnap 17:00

ZTE - FTC 1-2

G.: Ikoba 44 ill., Leandro 88, Nguen 90+2

ˆhirdetés