Gareth Bale eddig a legjobb igazolása a Real Madridnak

ˆhirdetés

A Real Madrid nem kezdte fényesen az új idényt és eddig úgy tűnik, Gareth Bale okozza a kellemes meglepetést

 

 

A nyáron sokan messzire kívánták a Real Madridból Gareth Bale-t, de úgy tűnik jót tett a játékosnak a nyári stresszes helyzet, mert egyelőre fontos embere lett a Madridnak.

 

A sérüléseknek is köszönhetően, valamint, ha már a keretben maradt egy Bale szintű játékos, akkor nem lehet őt állandóan kispadoztatni, Bale megkapja a lehetőséget a bizonyításra és többnyire él is vele.

Az első két fordulóban is voltak már jó pillanatai, de a harmadik fordulóban pontot ért a duplája a Villarreal ellen. Az új idény első mérkőzésén gólpasszt adott Benzemának, de volt néhány látványos elfutása a Celta elleni 3-1-es győzelem során. A Valladolid ellen ő is szenvedett, míg a Villarreal ellen két gólt lőtt.

A Villarreal - Real Madrid 2-2-vel zárult, a hazaiak nagyon lelkesen játszottak, a helyzeteiket szinte tökéletes hatékonysággal használták ki, míg a Madrid szenvedett, helyzeteket hagytak ki, lesről lőtt gólt Benzema, de Bale kétszer is villant. Előbb a mérkőzés leglátványosabb támadása végén maradt középen egyedül és lőtt a kapuba. De előtte Jovic sarokkal adott kötényt a tizenhatoson belül, Carvajal pedig tökéletesen passzolt középre Bale-nek.

A walesi a 86. percben is betalált, akkor pedig egyedül húzott be a jobb szélről a tizenhatoson belülre és lőtt okosan a rövidbe.

A Madrid végig futott az eredmény után, hiszen a 4-4-2-es felállás szokatlan volt a játékosoknak és Gerard Moreno már a 12. percben megszerezte a vezetést a Villarrealnak, majd 1-1-es állásnál, madridi támadások után a semmiből lőtt a kapuba Moi Gomez és a Madrid újra futhatott csak az eredményért.

Érdekesség és fájdalma lehet Zidane-nak is, hogy a végre jó formába lendülő Bale a ráadásban két perc alatt összeszedett két sárgát és pirosat kapott.

 

SPANYOL BAJNOKSÁG, 3. FORDULÓ

2019.09.01., 21:00

VILLARREAL - REAL MADRID 2-2

G.: Moreno 12, Gomez 74 ill., Bale 45+2, 86

piros: Bale 90+4

ˆhirdetés