Feczesin nem számított arra, hogy még válogatott lesz

ˆhirdetés

Feczesin Róbert bekerült a válogatottba, az Újpest támadója nem számított a behívóra

 

 

A magyar válogatott október 10-én a horvát válogatotthoz látogat, majd 13-án Azerbajdzsánt fogadja, Marco Rossi keretet hirdetett, aminek tagja lett Feczesin Róbert is.

 

Feczesin behívása annyiban meglepetés volt, hogy már 33 éves és mostanában nem volt kerettag, viszont, ha azt nézzük, hogy milyen teljesítménnyel tért vissza az NB1-be, akkor már nem.

Eddig három bajnokin lépett pályára és négy gólt szerzett.

Marco Rossi a következőkkel indokolta Feczesin behívását az mlsz.hu-nak

"Feczesin Róbertet természetesen régóta ismerem és mindig is kedveltem a játékát. Igazi csapatjátékos, aki a csapatért dolgozik a pályán, nagyon jól fedezi a labdát és rendkívül technikás is, így nagy segítségére lehet a válogatottnak, ha Szalai Ádámmal valami történne vagy fáradt lenne. Tudom, hogy Róbert nem fiatal játékos, de nagyszerű formában van, és sokat segíthet nekünk."

Az Újpest támadója nem számított behívóra, az mlsz.hu-nak a következőket árulta el a válogatott kerettagsággal kapcsolatban

"Nagyon boldog vagyok, hogy ismét válogatott meghívót kaptam. Bevallom őszintén, hogy nem is számítottam erre, de nagyon örülök, hogy 33 évesen is ilyen formában tudok lenni és hogy így tudtam elkezdeni az idei szezont az Újpestben. A válogatott keretében lenni mindig is különleges érzés és hatalmas megtiszteltetés volt számomra és ez ezúttal sincs másképp. Izgatottan várom, hogy vasárnap megkezdjük a közös munkát."

 

ˆhirdetés