Benzema góllal nyerte a Sevilla elleni rangadót a Real Madrid

ˆhirdetés

Karim Benzema újra villant, a góljával nyerte a forduló rangadóját a Real Madrid

 

 

A forduló rangadóján az eddig nagyon stabilan védekező és az élen álló Sevilla fogadta a PSG elleni pofonból lábadozó Real Madridot. A Real Madridnak úgy látszik, sikerült felállni a padlóról és Benzema fejesével megnyerni a Sevilla elleni bajnokit.

 

A mérkőzés nagy taktikai harcot hozott, végig inkább madridi helyzetekkel, a Sevilla nem jutott kaput találó lövésig. Courtois végre úgy  hozott le egy mérkőzést, hogy nem kapott gólt. Ehhez az is kellett, hogy a Real Madrid csapatszinten jól védekezett, így a belga kapusnak nem kellett lövést védenie.

A mérkőzés egyetlen gólját Benzema szerezte. A jobb szélen Carvajal kényszerítőzött Bale-lel, majd az alapvonalról az ötösre tekert. Benzema okosan, a kapus mozgásával ellentétesen, visszafejelte a labdát a kapu bal oldalába.

A hajrában mind a két csapat szerezhetett volna gólt, de végül a Real Madrid lehozta kapott gól nélkül a mérkőzést, míg Benzema öt mérkőzés után öt gólnál jár, akár Gerard Moreno a Villarrealból.

A győzelemmel 11 pontos a Real Madrid, de jobb gólkülönbségének köszönhetően, a szintén 11 pontos Athletic Bilbao vezeti a tabellát.

SPANYOLORSZÁG, LA LIGA 2019/20

5. FORDULÓ

2019.09.22., 21:00 SEVILLA 0-1 REAL MADRID
Benzema 64

 

LaLiga eredmények, tabella

ˆhirdetés