Real Madrid: Isco is megsérült

Újabb sérülés nehezíti Zidane dolgát, Isco is kidőlt

 

 

A Real Madrid rövid közleményben jelezte, Isco combizomsérülést szenvedett, így a spanyol középpályásra sem számíthat Zinedine Zidane.

 

A Real Madrid új erőnléti edzővel kezdte az idényt, ezt egyre többször jegyzik meg a spanyolok lapok, mivel az új idényre való felkészülés és a bajnokság kezdete óta már Isco a 10. sérülést szenvedő játékosa a klubnak.

Isco várhatóan 2-3 hetet lesz kénytelen kihagyni.

A legkomolyabb sérülést Marco Asensio szenvedte még a felkészülés során, szalagszakadás miatt várhatóan az egész idényt bukta, bár ott a beszámolók szerint a pálya minőségének is nagy szerepe volt a sérülés súlyosságában.

A második fordulóban James is megsérült. Míg a nyár sztárigazolása, Eden Hazard az idény kezdete előtt sérült meg, így még nem tudott tétmérkőzésen bemutatkozni a 100 milliós játékos.

A sok sérülés ás a hazai pontvesztés a második fordulóban nem tett jót Zidane renoméjának, a felkészülés során is gyenge játékot nyújtott a csapat, de lényegében hiába költöttek 300 millió eurót új játékosokra, nem tudja őket bevetni, mert sérültek, vagy kölcsönbe adták őket.