Neymar eligazolása átigazolási lavinát indíthat Olaszországban

ˆhirdetés

Neymar átigazolása csak az olasz bajnokságban négy játékost érintene úgy, hogy a brazil a spanyol bajnokságba tart

 

A nyár nagy szappanoperája Neymar helyzete a PSG-ben. Még nem tudni, hogy hol fog kikötni. A Barcelona volt sokáig az első kiszemelt a brazil számára, de úgy néz ki, a katalánok mégsem szerzik meg. A napokban felröppent a Real Madrid neve is, de elképzelhető, hogy a Roma elleni felkészülési mérkőzés is egy utolsó esélye lehet a Madrid jelenlegi keretét alkotó játékosainak, bizonyítsák, elég erősek lesznek így is a következő idényre.

 

Ha megint katasztrofális teljesítményt nyújtanak - az utóbbi mérkőzéseken azért már javulást lehetett észrevenni -, akkor Perez elképzelhető, hogy nyélbe üti a nyár legdrágább igazolását és lecsap a Párizsból távozni akaró Neymarra.

Persze valószínűleg csak akkor, ha Neymar tényleg kész lesz csak a labdarúgásra koncentrálni és nem az örökös bulikról fognak vele kapcsolatban szólni a hírek, amire lenne esély, mivel utolsó nagy lehetősége előtt áll, amivel bizonyíthatja, hogy nem fecsérelte el idejekorán a tehetségét.

Ha Neymar távozik a PSG-ből, akkor a Gazzetta Sport szerint az alábbi játékosmozgást indíthatja be az olasz bajnokságban:

A PSG Dybalát venné meg a Juventustól Neymar pótlására.

A Juventus végre leigazolhatná Icardit az Intertől.

Az Inter megszerezné Edin Dzekót az AS Romától.

A Roma pedig Higuaínt vinné a Juventustól.

ˆhirdetés