A Honvéd megóvja a Craiova elleni mérkőzést

ˆhirdetés

A Honvéd megóvja a Craiova elleni Európa Liga selejtező visszavágó mérkőzést

 

 

A Honvéd közleményben jelezte, hogy megóvja a Craiova elleni mérkőzést. A visszavágó 119. percében hanggránát robbant a játékvezető mellett, ami miatt fél órán keresztül állt a játék, majd végül folytatták a mérkőzést, a büntetőket pedig 3-1-re nyerte a román klub.

 

A Honvéd közleményt adott ki:

 

"Megóvja a Budapest Honvéd a Craiova elleni Európa-liga-selejtezőt!

Mint arról beszámoltunk, az Európa-liga-selejtező visszavágójának 119. percében kisebb tumultus alakult ki a mieink kapuja előtt, érkezett Hunter játékvezető, hogy szétválassza a feleket, majd amikor már csillapodtak a kedélyek, a bíró közvetlen közelében landolt egy hanggránát.

A játékvezető a földre rogyott, percekig kellett ápolni, s nem is tudta folytatni a mérkőzést. A botrányos jelenetek miatt fél órán keresztül állt a játék, ezalatt a játékvezetők, az UEFA delegátusa és a klubok képviselői egyeztettek arról, hogy mikor folytatódjon, vagy éppen érjen véget a botrányos mérkőzés.

Végül az a döntés született, hogy a negyedik játékvezető helyettesíti Hunter bírót, és be kell fejezni az összecsapást, amelyet tizenegyesekkel a Craiova nyert meg – elvileg.

Klubunk számára elfogadhatatlan az, ami a találkozó végén történt, hogy a játékvezető, vagy éppen a játékosaink veszélynek legyenek kitéve, a Honvéd vezetése pedig úgy döntött, hogy megóvja a találkozót, amelyet ilyen körülmények között nem lehetett volna tovább folytatni!" - olvasható a honvedfc.hu-n

 

ˆhirdetés