Ha nincs Pogba, jó lesz Van de Beek is?

ˆhirdetés

A Real Madrid még mindig nem mondott le Pogbáról, de van alternatíva is

 

 

A Real Madrid edzője, Zinedine Zidane szeretné leigazolni Paul Pogbát, míg a Manchester United nem engedi a francia játékost. Sok ideje nincs a két klubnak egyezségre jutni, ugyanis kevesebb, mint egy hét múlva zárul az angol átigazolási piac. A zárás után már biztosan nem engedik el Pogbát, hiszen nem lenne idő kivel pótolni a klasszis játékost.

 

A De Telegraaf értesülése szerint Donny van de Beek az alternatíva a Real Madrid számára, ha nem sikerül leigazolni Pogbát, akkor jöhet a 22 éves holland középpályás.

Florentino Perez számára Pogba ára sem túl vonzó, mivel a Manchester United 180 millió eurót kér érte, míg az Ajax játékosa 50-60 millió euróért is vihető lenne.

 

A Real Madrid szemszögből Pogba egyik fő problémája, hogy folyamatos, igazán magas színvonalú, játékot még nem nyújtott egyik klubjában sem. A posztja alapján vezéregyéniséggé kellene válnia, de kérdés, hogy megvan-e benne erre a képesség. A 180 millió euró pedig nagyon sok pénz, egy nem egyértelműen segítséget jelentő játékos esetében.

Ráadásul a Real Madridnak el kell adnia játékost Pogba érkezése esetén. Bale lenne erre a kiszemelt jelölt, de a walesi játékos egyelőre nem akar távozni.

Elolvasok még egy cikket
ˆhirdetés