Ennyit fizet a Bayern a Barcelonának Coutinhóért

Bayern München, Coutinho
A Bayern München szerződtette Coutinhót, aki egyelőre kölcsönben került a Barcelonától a bajorokhoz, de az idény végén végleg megvásárolhatják a brazilt, aki a 10-es számú mezt fogja viselni (fotó: fcbayern.com)
ˆhirdetés

Hivatalosan bejelentették Coutinho átigazolását a Bayern Münchenhez

 

 

Philippe Coutinho a 10-es mezt fogja viselni a Bayern Münchenben, nem is csoda, hiszen a posztja miatt is megérdemli, de az érte kiadott összeg sem (lesz) kevés.

 

A bajorok ugyan nem hozták nyilvánosságra az átigazolás összegét, sőt a közleményükben szerepel, a felek megállapodtak abban, hogy nem hozzák nyilvánosságra a pénzügyi részleteket, de a Barcelona a közleményben kitért a piszkos anyagiakra is.

Coutinho az idény végéig kölcsönbe kerül a Bayern Münchenhez. Erre az időre 8,5 millió eurót fizet a német klub, valamint állja Coutinho fizetését is.

A kölcsönszerződés lejártával vételi opciója lesz a Bayernnek, mégpedig fix 120 millió euróért.

 

Coutinho a 2017/18-as idény januárjában érkezett a katalánokhoz a Liverpooltól. Az óta összesen 75 mérkőzésen lépett pályára 21 gól és 11 gólpassz került a neve mellé. A másfél idény alatt két bajnoki címből, egy spanyol és egy spanyol szuperkupa győzelemből vette ki a részét.

ˆhirdetés