Prosser a Diósgyőrhöz igazolt

ˆhirdetés

Fél év kölcsönjáték után végleg a DVTK-hoz igazolt Prosser Dániel

 

 

A Diósgyőr hivatalosan bejelentette Prosser Dániel szerződtetését. Prosser az utóbbi tavaszt már a klubnál töltötte kölcsönben.

 

A téli átigazolási időszak során érkező játékos a kölcsönidőszak alatt 12 alkalommal lépett pályára, amiken 3 gólt szerzett.

A Honvéd nevelésű játékos 2016/17-es idényben már a Puskás Akadémia színeiben szerepelt, de nem igazán tudott ott maradandót alkotni. Az új idénynek viszont a Diósgyőrben vághat neki.

 

- Tavasszal jól éreztem magam Diósgyőrben, ezért már a bajnokság vége előtt elmondtam a klubvezetőknek, ha van rá mód, akkor szívesen maradok - mesélte Prosser Dániel a dvtk.hu-nak. - Örülök, hogy sikerült a két klubnak megegyeznie, és továbbra is a diósgyőri közönség előtt játszhatok hétről hétre, ami nagyon inspiráló. Úgy érzem, továbbra is egy jól összeszokott csapat tagja lehetek, ahol kiválóan megértik egymást a stáb tagjai és a játékosok. Egyszerűen öröm edzésre járni, ami nagyban megkönnyíti a munkát. A bajnokság vége felé egyre javult a csapat teljesítménye, ezen az úton haladva bízom benne, a következő bajnokságban jóval előrébb végzünk.

- A tavaszi szezonban kölcsönben szerepelt Diósgyőrben Prosser Dániel, és ez idő alatt játékával és személyiségével is meggyőzött arról, hogy érdemes vele hosszú távon is együtt dolgozni - nyilatkozta Tajti József sportigazgató. - Mindent megtettünk, hogy megszerezzük, és örömmel mondhatom, hogy sikerült megegyezni a Puskás Akadémiával játékjogának megvásárlásáról. Nem zsákbamacskát vettünk, azt várjuk, hogy legalább olyan teljesítményt nyújtson mint tavasszal, de ha lehet, még jobbat.

 

A Diósgyőr a nyáron már több játékost is leigazolt, Prosser mellett korábban Joachim Adukor, Branislav Danilovic, Vági András, Haris Tabakovic és Zsolnai Richárd szerződtetését jelentette be a klub.

ˆhirdetés