Hector Herrerát is leigazolta az Atletico Madrid

ˆhirdetés

Az Atletico Madrid nagyon belehúzott, védők és támadó mellett középpályást is igazoltak

 

 

Az Atletico Madrid bejelentette Hector Herrera szerződtetését, a mexikói válogatott középpályás három évre írt alá.

 

Herrera hat év után távozott a Portotól, ahol a csapat egyik kapitánya is volt, a mexikói válogatottal is több sikernek a részese volt, míg 2012-ben az olimpiai csapattal győzedelmeskedett, majd a 2014-es és a 2018-as vb-n is a keret tagja volt, valamint 2015-ben Concacaf kupagyőztes válogatottnak is a tagja volt. 70 alkalommal képviselte hazája válogatottját és öt alkalommal volt eredményes.

A Porto színeiben 245 mérkőzésen lépett pályára és 35 gólt ért el. Herrerának nagy tapasztalata van Bajnokok Ligája szinten is, 41 mérkőzésen szerepelt a BL-ben.

A középső középpályás szerződése lejárt a Portóval, így ingyen érkezett az Atletico Madridhoz.

Az Atletico Madrid nagy változásokon esik át, a nyáron már szerződtettek védőt, középpályást és támadót is. Érkezett a védelem közepébe Felipe, a védelem bal oldalára Lodi, mind a ketten brazilok. A középpályára Marcos Llorente a Real Madridból és Hector Herrera, míg támadósorba, a befejező csatárok mögé Joao Felix.

Távozott viszont Lucas Hernandez, Filipe Luis, Juanfran, Godín, Vietto, Gelson Martins, Rodri és várhatóan a jövő héten hivatalossá válik Griezmann eligazolása is.

 

ˆhirdetés