Ferencváros - Ludogorec 2-1 Győzelemmel kezdte az idényt a Fradi

ˆhirdetés

Előnyből várja a visszavágót a Ferencváros, az első tétmérkőzés az idényben jól alakult

 

 

A Ferencváros sikeres felkészülési időszakon van túl, a győztes mérkőzések önbizalmat is adhatnak, míg az első tétmérkőzésen biztató jeleket is lehetett látni a Ludogorec ellen.

 

A hatodik percben megszerezte a vezetést a Ferencváros, Lovrencsics tekert jobbról középre, Tokmac pedig megelőzte a csukafejessel menteni akaró védőt és lábbal a kapuba paskolta a labdát. (1-0)

A mérkőzés eleje inkább a Fradié volt, majd a vendégek átvették az irányítást, a 31. percben Dibusz elsőre még nagyot védett, de a kipattanóra Swierczok érkezett a leshatárról és a kapuba lőtt. (1-1)

A Ludogorec itt megmutatta, nem rossz csapatról van szó, nem csoda, hogy tavaly a Fehérvár is megküzdött ellenük és nagy szó volt, hogy két mérkőzésen sikerült kiharcolni a továbbjutást.

A Ferencváros a második félidőre úgy jött ki megint a pályára, mint aki tényleg komolyan gondolja a párharcot, volt egy les miatt meg nem adott gól is, majd a 65. percben már érvényes találatnak is lehetett örülni. Tokmac Nguen forgatott meg a tizenhatos baloldalán két játékost, majd tökéletesen tette vissza a labdát. Oleksandr Zubkov pedig kapásból a kapu közepébe zúdított, a vendégek kapusa nem érte el a labdát, lehetett újra ünnepelni. (2-1)

A mérkőzés végén megint nagyon beszorult a Ferencváros, de kihúzta és egygólos előnyből várja a visszavágót. Amely természetesen nem lesz egyszerű mérkőzés, de nézzük a jó oldalát, az előny a magyar csapatnál van. Ahhoz képest, hogy az idény első tétmérkőzését játszotta a csapat, egész biztató teljesítményt nyújtott a csapat.

A mérkőzés 18 115 néző látta a helyszínen

 

Ferencváros: Dibusz - Lovrencsics, Blazic, Dvali, Heister - Ihnatenko, Haratin (Sigér, 77.) - Zubkov, Skvarka, Nguen (Varga R., 83.) - Priskin (Lanzafame, 66.)

Ludogorec: Iliev - Ikoko, Terziev, Moti, Nedjalkov - Biton (Marcelinho, 66.), Goralski (Badji, 78.), Djakov - Lukoki (Jorge Intima, 83.), Swierczok, Tchibota

 

 

BAJNOKOK LIGÁJA, SELEJTEZŐ

1. KÖR, 1. MÉRKŐZÉS

 

2019.07.10., 20:00 FERENCVÁROS
Tokmac 6
Zubkov 65
2-1 LUDOGORETS
Swierczok 31

 

 

A további Bajnokok Ligája mérkőzések eredményei

ˆhirdetés