Coutinho kész távozni a Barcelonától

ˆhirdetés

Újabb lépéssel közelebb kerülhet Neymar a Barcelonához, Coutinho kész a távozásra

 

 

A katalán Sport értesülése szerint Philippe Coutinho kész távozni a Barcelonától és átigazolni a PSG-hez.

 

Neymar visszatérése nem egyszerű eset. Sokakban él még a távozás módja, amit a vezetők egy része nem felejtett és a szurkolók sem, de úgy tűnik, a klub meghatározó játékosai szeretnék, ha Neymar visszatérne.

A brazil játékos a PSG-ben nem tudta hozni azt a teljesítményt, amit a Barcelonában, valamint természetesen Messi és Suárez mellett is más játszani, mint a PSG-ben, ahol neki kellett volna A SZTÁRNAK lenni. A viselkedése megvolt hozzá, a játéka már nem teljesen, a sok sérülésnek is köszönhetően.

Az átigazolásba a PSG belemenne, de nem akar bukni rajta sokat, a játékost 222 millió euróért igazolták, az egyéb költségeket nem is érdemes számolni, mert jóval feljebb menne ez az összeg, de legalább ennyit szeretnének kapni a brazil sztárért.

A Barcelona viszont ennyit nem akar kifizetni, így várhatóan a pénz mellett játékos is kerül az ügyletbe és úgy tűnik, Coutinho lesz az a játékos, akinek még a PSG-nél is örülnének.

Ráadásul úgy tűnik, a brazil válogatottban újra a régi önmagára emlékeztető Coutinho is szívesen menne Párizsba. Állítólag már 2017-ben is közel volt a francia klubhoz, de akkor a PSG végül Neymart vitte, Coutinho viszont a Barcelonában kötött ki.

Neymarnak a PSG nem jött össze, Coutinhónak a Barcelona, így talán a helyére kerülnek a dolgok és a játékosok is megtalálják azt a csapatot, ahol kiteljesedhetnek.

A feleknek lesz még miről tárgyalni...

ˆhirdetés