Chelsea: Frank Lampard lett az új edző

Chelsea, Lampard
Frank Lampard lett a Chelsea vezető edzője (fotó: chelseafc.com)
ˆhirdetés

Frank Lampard visszatért a Chelseahez, de már nem játékosként, hanem a klub edzőjeként

 

 

A klub történelmének egyik legnagyszerűbb játékosa visszatért a Chelseahez, de most már edzőként. A londoni csapat bejelentette a megállapodást, ami szerint Frank Lampard a következő három idényre írt alá.

 

"Rendkívül büszke vagyok, hogy vezető edzőként térhetek vissza a Chelseahez. Mindenki tudja, mennyire szeretem a klubot és mennyi szép emlékem van itt, de most a hangsúly a munkámon lesz és a felkészülés a következő idényre. Azért vagyok itt, hogy keményen dolgozzak és további sikereket érjek el a klubnak. Alig várom, hogy elkezdjük a munkát." - mondta Lampard a szerződtetésekor.

Lampard elképesztő népszerűségnek örvend a klubnál, érthető módon, hiszen 648 alkalommal szerepelt a klub színeiben. Nála csak Ron Harris, Peter Bonetti és John Terry tette ezt többször. Középpályás létére a klub történelmének legtöbb gólját szerezte 211 találattal.

Lampard mindent megnyert a klubbal, amit csak lehet, volt Premier League bajnok, de ünnepelhetett Bajnokok Ligája és Európa Liga trófeát is.

A 41 éves szakember a Derby Countytól érkezik a Chelsea kispadjára. Az előző idényben Maurizio Sarri vezette a klubot, amely kiharcolta a Bajnokok Ligája szereplés jogát, az olasz szakember pedig visszatért egy idény után hazájába és a Juventus edzője lett.

 

ˆhirdetés