Bale-t minél előbb eladná Zidane

ˆhirdetés

Zinedine Zidane elég egyértelműen jelezte, Bale-nek távoznia kell, minél előbb

 

 

A Real Madrid a nyári felkészülési tornán 3-1-es vereséget szenvedett a Bayern Münchentől, a mérkőzésen Gareth Bale nem lépett pályára. Zidane elárulta az okot.

 

"Bale nagyon közel van a távozáshoz. Hamarosan elhagyhatja az együttest, ez lenne a legjobb mindenki számára. Dolgozunk rajta, hogy megtalálja az új csapatát."

"Nincs vele személyes problémám" - árulta el a francia mester.

"Ilyen esetben azonnali változásra van szükség, amit meg kell lépni. A következő 1-2 napon belül eldőlhet, hol folytatja a pályafutását."

 

A pletykák természetesen megindultak. Kínából nagyon erősen keresik, de a játékos korábbi hírek szerint nem akar távozni Európából.

A Tottenham is érdeklődik, de hallani akár még a Bayern Münchenről is.

 

A játékos ügynöke viszont az AFP-nek mondta, szerinte Zidane nem mutat tiszteletet egy olyan játékos iránt, aki rengeteget tett a Real Madridért. Amúgy úgy tűnik, tényleg keresik az új klubot Bale számára.

Bale korábban jelezte, maradna, de Zidane egyértelmű üzenetei alapján nem tenne neki jót labdarúgói karrier szempontból, ha maradna. A fizetése túl magas a jelenlegi teljesítményéhez képest, nem lesz egyszerű új csapatot találni a számára, vagy visszább kell vennie az igényeiből.

Kivéve akkor, ha egy Neymar - Bale cserét hoz össze a nyáron a PSG és a Madrid.

 

ˆhirdetés