Arnautovic Kínába szerződik, Mitrovic hosszabbított, Mourinho mesés ajánlatot utasított vissza

ˆhirdetés

Arnautovic távozik a West Hamből, Mitrovic marad a Fulhamben, Griezmann nem utazott a csapattal, büntetés várhat rá

 

 

A West Ham United 25 millió eurót kap Arnautovicért, akit a Shanghai SIPG fog leigazolni a Sky értesülései szerint.

 

A West Ham már keresi is az utódját, Maxi Gomez a kiszemelt, akiért 50 millió eurót kellene fizetni a Celtának.

Aleksander Mitrovic elfogadta az új szerződési ajánlatot és 2024-ig írt alá a Fulhammel.

Lukaku az Interbe igazolna, ha a Manchester United eladja, akkor a milánói klubot választaná és nem a Juvét, vagy a Napolit. A belga csatárért várja az ajánlatokat az angol klub.

De Lukaku és Pogba is ott van a Manchester United túrázó keretében, ami akár azt is jelezheti, hogy maradni fognak.

José Mourinhónak állítólag 100 millió eurót fizetne a Guangzhou Evergrande, de a portugál mester maradna az európai fociban.

Az Atletico Madrid elindult az amerikai túrára, viszont Antoine Griezmann nem jelent meg és nem utazott a többiekkel. Persze mindenki tudja lassan, hogy a csatár már elköszönt a klubtól és sokáig úgy tűnt, hogy a Barcelona lesz a befutó, de húzódik és húzódik az átigazolás. Mindenesetre Griezmann ezzel a lépéssel újra megmutatta, távozni akar.

Icardira nem számít az Inter, de várhatóan nem a Juventus lesz az új állomása a klub igazgatója szerint. Icardi amúgy a klubbal edz, mindezt profi módon, de várják az ajánlatokat.

Joao Felixet hétfőn mutatja be az Atletico Madrid, a játékos jelezte, lehet, hogy fiatal, de érett és megoldja a feladatot az új klubjában.

Megérkezett Madridba a japán Messinek kikiáltott Takefusa Kubo és a Real Madrid első csapatával készül a nyáron, bár a terv az, hogy a következő idényben még a Castilla játékosa lesz és Raúl kezei alatt szokja majd az európai focit.

Brazília nyerte a Copa Americát, USA pedig a női világbajnokságot

Messi nem bírta szó nélkül hagyni a Copa Americán a játékvezetői tevékenységet. A kiállítás sorsára jutó argentin zsenire akár hosszú eltiltás is várhat.

 

ˆhirdetés