Szoboszlait az Arsenal is vinné, de várhatóan marad

ˆhirdetés

Szoboszlai Dominik számít jelenleg a legfelkapottabb magyar labdarúgónak, legutoljára az Arsenal érdeklődéséről hallani

 

 

A Red Bull Salzburgban szereplő Szoboszlai Dominik iránt Európa top klubjai érdeklődnek. Korábban már lehetett hallani a Juventus, a Lazio, vagy a Dortmund érdeklődését is, míg most a Football Insider értesülései szerint az Arsenal is komolyan figyeli a magyar válogatott középpályás fejlődését.

 

Szoboszlai tudatosan és ügyesen építi a karrierjét. Nem kapkodja el a klubváltást csak azért, mert egy nagyobb hírű klub érdeklődik iránta.

Jelenleg örülhet, hogy lassan alapemberként számítanak rá 18 évesen a Salzburgnál.

Az osztrák klub amúgy Bajnokok Ligája induló, vagyis ha marad, és jól teljesít, akkor látványos további fejlődést mutathat a játékos.

Szoboszlai már a válogatottban is bemutatkozhatott, jó teljesítmény esetén pedig biztosan nem marad sokáig a Salzburgban.

Ha nem akad meg a fejlődése, akkor egyenes út vezethet a Leipzighez, vagyis a német bajnokságba, de egyelőre úgy tűnik, az a fontos a számára, hogy folyamatos játéklehetőséghez jusson és fejlődjön, ami egy idő után már nagyobb múltú klubok komolyabb ajánlatát is érheti a játékos számára. Hosszú távon kifizetődő lehet a türelem és a sok munka.

ˆhirdetés