Real Madrid: Indul az akció Pogbáért

ˆhirdetés

Paul Pogba is kell a Real Madridnak

 

 

A Real Madrid nagy nyári átalakításba kezdett, a napokban bejelentették Eden Hazard szerződtetését, ami az eddigi nyár legnagyobb fogása. A belga támadó lehet Cristiano Ronaldo utódja.

 

Luka Jovic szerződtetését is bejelentették, valamint akár már a héten is bejelenthetik a francia válogatott Ferland Mendy igazolását a védelem bal oldalába.

A Marca értesülései szerint Paul Pogba lesz a következő fő cél. Zinedine Zidane állítólag már meggyőzte Florentino Perezt, hogy leigazolják Pogbát. Annak ellenére is, hogy a klub vezetőségében többen is ellenérzésekkel várják a játékos érkezését.

A Manchester United viszont nem fogja olcsón adni a játékost, így várhatóan 150 millió euró alatt nem lesz megállapodás.

Zidane fő kiszemeltje Pogba, de ha nem sikerül megszerezni a francia középpályást, akkor Christian Eriksen a Tottenhamtől és Donny van de Beek az Ajaxtól is képben van még.

Pogbáról megemlítik, hogy a spanyol nyelvvel nem lenne problémája, ugyanis a bolíviai párjának köszönhetően tökéletesen beszéli a nyelvet, vagyis a beilleszkedéssel nem lenne probléma.

 

ˆhirdetés