Neymar négy hétre dőlt ki

ˆhirdetés

Neymarnak egy hónapot biztosan ki kell hagynia

 

 

Neymar nincs jó passzban az utóbbi időszakban. Nagy erőkkel készült a hazai rendezésű Copa Americára, de felkészülési mérkőzésen szenvedett bokasérülést.

 

Szombaton a PSG bejelentette, az orvosaik is megvizsgálták a brazil játékost és kiderült, hogy műteni ugyan nem kell a bokáját, de több hetes kihagyás vár Neymarra.

Az első beszámolók még akár hat hetes kihagyásról szóltak, de úgy tűnik, hogy négy hét alatt is megússza Neymar és újra a régi lesz a bokája.

Neymar az utóbbi két idényben szinte az egész tavaszt ki kellett, hogy hagyja lábfej sérülés miatt, így nem tudta segíteni csapatát a Bajnokok Ligája kieséses szakaszában, a PSG rendre el is bukott. Most a brazil válogatott is gyengébb lesz nélküle. Pedig már a csapatkapitányi posztról is lemondott, hogy kisebb legyen rajta a nyomás.

Neymar még a hazai rendezésű világbajnokságon sérült meg komolyabban, a csigolyasérülés óta rendre összeszed valamilyen sérülést, de egyelőre a klubváltás sem jött be szakmailag. Anyagilag valószínűleg igen, de a nemzetközi sikerek elmaradnak.

ˆhirdetés