Neymar, Mbappé és Pogba is vihető lenne, csak van-e ennyi pénz a Real Madridnál?

ˆhirdetés

Érdekes helyzetbe került a Real Madrid, totális galaktikus korszak jöhetne újra, de van-e annyi pénze a klubnak, amennyi a három világsztárhoz kellene?

 

 

A napi pletyka szerint hirtelen nagyot változott a piac, hiszen az eddig nem eladó Neymar és Mbappé páros is vihető, ha megfelelő ajánlat érkezik értük, valamint Paul Pogba jelezte, új kihívásokra vágyik.

 

A napokban nyilatkozott a PSG elnöke, hogy a világsztároknak is be kell állni a sorba, nincs itt az ideje a bulizásnak. Aki nem akar maradni a klubnál, nem áll be a sorba, az mehet. Leegyszerűsítve.

Persze ez csak jelzés értékű is lehetett a Neymar - Mbappé kettősnek, a pályán és azon kívül is példaértékűen kell viselkedni. Eredményekre van szüksége a klubnak és nem csak a francia bajnokságot uralni, hanem a nemzetközin is versenyben kell lenni a Bajnokok Ligája címért.

Korábban Neymar és Mbappé is célkeresztben volt a Real Madrid részéről, főleg a francia világbajnok támadót szeretnék a szurkolók, míg Florentino Perez Neymart is vinné évek óta.

Annak ellenére, hogy elengedné a PSG azokat a sztárjait, akik már-már túlnőnek a klubon és nem tudják őket kezelni, nem azt jelenti, hogy veszíteni akarnak rajtuk. Neymar 222 millió euróért érkezett, Mbappé 180 millió euróért, vagyis lazán 400 millió eurót kellene kicsengetni annak a klubnak, amely vinni akarja őket.

Ráadásul még Paul Pogba is jelezte, változásra van szüksége, Zinedine Zidane pedig vinné a francia világbajnok középpályást. A Manchester United 150 millió euró alatt nem engedi el Pogbát, akire Solskjaer nagy valószínűséggel számítana és köré építené a jövő csapatát.

A Real Madrid nagy stadionfejlesztésre készül, a három játékos el is vinné a stadionra szánt összeget.

Viszont az is tény, hogy ennyi játékos csak akkor érkezhet, ha távoznak is a posztjaikról. A Real Madridnál nem olcsó játékosok vannak ezeken a posztokon, így azért már máshogy néz ki a dolog. Persze kérdés, hogy Bale, Isco, Modric, Vázquez vagy Asensio távozni akar-e.

Ráadásul a nyáron már nagyon megerősítette a támadósort a Madrid, hiszen Benzema mellé érkezett a fiatal Jovic, míg a szélre szerződtették Eden Hazardot, vagyis Neymarra annyira már nem is lenne szükségük. A kérdés, hogy Bale marad-e vagy sem. Bale távozása esetén nyílna meg a hely Mbappénak, de Bale távozása esetén is, a jobb szélen Lucas Vázquez és Asensio, valamint Vinícius Junior a bal szélen, a támadósorban Rodrygo is bevethető lesz, vagyis a Madrid számára olyan lehetőségek nyíltak meg, amik nem égetően fontosak a számukra, de ritka lehetőség.

ˆhirdetés