Neymar és Dani Alves is visszatérne a Barcelonához

ˆhirdetés

Neymar és Dani Alves is legszívesebben újra a Barcelonában játszana

 

 

Neymar nagy valószínűséggel távozik a PSG-ből, vagyis inkább: megvan az esély arra, hogy a világ legdrágább játékosa távozni fog a francia klubtól, ahol nem igazán találták meg a felek a számításukat.

 

A PSG Neymaron nem akar nagyot bukni, 222 millió euróért igazolták a Barcelonától. A katalánok várhatóan ennyit nem akarnak fizetni érte, egyes beszámolók szerint úgy vélik, hogy csökkent a játékos értéke, mióta a PSG játékosa.

Várhatóan játékost és pénzt is kínálnának Neymarért.

A katalán Sport legújabb beszámolója szerint Neymar üzent a Barcelona játékosainak, "nyugi, jönni fogok".

A pletykák szerint Messi és Suárez is nagyon szeretné, ha visszatérne Neymar. Amúgy az argentin és az uruguayi játékos is Brazíliában van a Copa Americán. Neymar sérülés miatt nem léphet pályára a hazai eseményen.

A másik érdekesség, Dani Alves a hétvégén bejelentette, távozik a PSG-től. Két évet töltött a francia klubnál, kétszer is bajnok lett, de újra váltana.

A RAC1 értesülései szerint a 36 éves jobb oldalon bevethető játékos már felajánlotta magát a katalánoknak.

Érdekesség, két olyan játékosról van szó, akinek a pótlását nem tudta megoldani a Barcelona. Neymar helyére sem találtak megfelelő játékost a támadósor bal oldalára és Dani Alves is pótolhatatlannak tűnik a védelem jobb oldalán.

ˆhirdetés