Llorente már távozott, de további távozók várhatók, mert túl bő a keret

ˆhirdetés

A Real Madrid már öt új játékost igazolt, most jöhet az eladási időszak

 

 

A Real Madrid első keretébe jelenleg 36-an tartoznak, legalább 10 játékost eladnának a klubnál, nem kis bevételt remélve értük.

 

A nyáron már öt játékost szerződtetett a Real Madrid, érkezett Eden Hazard, mint csúcsigazolás, de olyan tehetséges játékosokat sikerült még megszerezni, mint Luka Jovic, Ferland Mendy, Eder Militao és Rodrygo Goes.

A keret csökkentés már elkezdődött, az Atletico Madrid 40 millió euróért szerződtette Marcos Llorentét, de addig nem fog érkezni új játékos, amíg nem lesz komolyabb keretcsökkentés.

Leghamarabb a James Rodriguez, Raul de Tomas és Mateo Kovacic trió távozását jelentheti be a Madrid a Marca szerint. Értük 120 millió eurót remél a klub. James 40 millió euróba kerül és a Napoliba tart, bár a hírek szerint első körben kölcsönbe megy Ancelottihoz, majd opciós joggal végleg is. De Tomast a Benfica vinné 25 millióért, míg Kovacicért 55 milliót várnak és a Chelseahez megy a horvát középpályás, ahol az előző idényben kölcsönben játszott.

Martin Ödegaard a Bayer Leverkusenhez tart, Theo Hernandez iránt a Napoli érdeklődik.

Nagyobb összeget kaphatnának Iscoért, de a korábbi Malaga játékos nem feltétlenül akar távozni, azért a játékmestert eléggé szereti a szurkolótábor, de nem egyszerű a helyzete Zidane irányítása alatt.

Dani Ceballos és Lucas Vázquez is elképzelhető, hogy távozik. Nacho iránt az Inter érdeklődik.

A legtöbb pénzt Gareth Bale-ért várna a klub, akinek az ára is magas, de a fizetése is igen magas. Úgy tűnik a Bayern már visszakozott, a Tottenham szívesen vinné, de annyit nem akarnak és nem is tudnak fizetni érte, mint amennyit a Real Madrid kér, valamint a játékos fizetését sem állnák.

 

ˆhirdetés