A Chelsea nem akarja elengedni Sarrit, de ha menni akar, akkor mehet

ˆhirdetés

Maurizio Sarri távozása elé nem fog nagy akadályt gördíteni a Chelsea

 

 

A Sky Sports News értesülései szerint Maurizio Sarri akár a jövő héten a Juventus edzője lehet, a Chelsea el fogja engedni az olasz szakembert.

 

Sarri jelezte a Chelsea vezetőinek, hogy vissza szeretne térni Olaszországba. Sarri ebben az esetben egy idény után távozna Angliából.

A 60 éves szakembernek még egy éves szerződése van a klubbal, amit további egy évvel meghosszabbíthatnának a felek, de Sarri nem igazán érzi jól magát Angliában. Állítólag az is zavarja, hogy nem a legszorosabb a kapcsolata a Chelsea döntéshozóival.

A Chelsea állítólag nem akarja elküldeni Sarrit, hiszen a harmadik helyen végzett a csapat és simán nyerték az Európa Ligát.  Viszont nem akarnak megtartani egy olyan edzőt, aki nem érzi jól magát a klubnál.

Allegri távozása óta Sarrit tartják a Juventus vezetőedzői posztjára a legesélyesebbnek. A rutinos szakember a Napolit vezette a Chelsea előtt. Látványos játékra képes csapatokat képes építeni, így a szemnek is jó játékot tud elérni a csapataival. Ráadásul a Chelseavel bizonyította, hogy képes nemzetközi szinten trófeát nyerni.

ˆhirdetés