Brazil - argentin elődöntő lesz a Copa Americán

ˆhirdetés

A brazilok és az argentinok is kiszenvedték a továbbjutást

 

 

A Copa America egyik elődöntőjének kialakult a párosítása, Brazília és Argentína egymással küzd meg.

 

A brazilok csak büntetőkkel jutottak tovább a paraguayi válogatotton, de nem kaptak gólt továbbra sem, hiszen 0-0 után került sor a tizenegyesekre.

A paraguayi válogatott rögtön rosszul kezdett, hiszen Gomez kihagyta a maga büntetőjét, Willian értékesítette. Almiron belőtte, Marquinhos nem hibázott a második körben. A harmadikban Valdez belőtte és Coutinho is. A negyedik körben Rojas nem hibázott, viszont Firmino igen. Az ötödik párosnál Gonzalez kihagyta a büntetőt, míg Gabriel Jesus nem, így a házigazda brazilok mentek tovább.

A pénteki második negyeddöntőben Venezuela hiába küzdött, Argentína kihasználta a lehetőségeit. Lautaro Martínez góljával már a 10. percben megszerezték a vezetést, majd a második félidőben teljesen beszorultak a saját térfelükre, de Armani nagy napot fogott ki és egy kapushibánál a csereként pályára lépő Lo Celso eldöntötte a párharcot. Agüero a 75. percben lőtt kapura, Farinez kezéből kicsorgott a labda, Lo Celso pedig érkezett és kapuba lőtt.

A hajrában hiába próbálkozott Venezuela, a gól nem volt benne a játékukba.

Argentína pedig továbbra is szenved, de győzött és továbbjutott a Copa America elődöntőjébe, ahol a házigazda brazilok lesznek az ellenfelek.

 

NEGYEDDÖNTŐ      
2019.06.28., 02:30 BRAZÍLIA
Büntetőkkel 4-3
0-0 PARAGUAY
2019.06.28., 21:00 VENEZUELA 0-2 ARGENTÍNA
Lautaro Martínez 10
Lo Celso 75

 

 

Élő eredmények és további részletek

ˆhirdetés