Az MSNG lehet a Barcelona mindent verő támadónégyese

ˆhirdetés

Álom támadónégyest hozhat a nyár a Barcelonának

 

 

A Barcelona elképesztő erősítést hajthat végre a nyáron. A hírek szerint Griezmann és Neymar is érkezhet a katalánokhoz, amivel újra összeállhat az MSN, kiegészülve Griezmannal.

 

Két évvel ezelőtt távozott Neymar viharos körülmények között a Barcelonától, azóta nem is találtak igazi pótlást, most pedig megvan az esély arra, hogy visszatérjen és összeálljon az MSN. Messi - Suárez - Neymar elképesztő számokat hozott, hozzájuk csatlakozhat még Griezmann is.

A spanyol lapok szerint minden idők egyik legerősebb támadósora állhatna így össze, persze kérdés, hogy tényleg sikerül-e szerződtetni Griezmannt és Neymart. Ehhez az is kell, hogy a Barcelona kifizessen 120 millió eurót az Atletico Madridnak, valamint Neymar 220 millió euró körül van, érte játékost is adnának, ezzel csökkentve a pénz nagyságát.

Állítólag a Barcelona és Neymar már megállapodott egymással, már csak a PSG-vel kell dűlőre jutni, ami nem lesz egyszerű, mert nem akarnak bukni a brazilon. A Barcelona 100 millió euró körüli összeget fizetne és Ousmane Dembélé - Coutinho kettős közül valakit is adna. Bár az sem lenne meglepő, ha mind a két játékostól megválnának, így lenne pénzük Griezmannra is.

Ha sikerül összehozni az MSNG-t, akkor több taktikai hadrendben is bevethetők lennének.

Játszhatna a Barcelona egy 4-2-4-es hadrendben, ebben az esetben a középpályán Busquets és De Jong játszanának, a jobb szélen Griezmann, a bal szélen Neymar, középen pedig Suárez és Messi párosa.

Egy 4-2-3-1-es felállás esetén Busquets és De Jong előtt a Griezmann - Messi - Neymar hármas segítené a legelöl lévő Suárezt.

De még az sem kizárt, hogy Suáreznek egyre több pihenésre van szüksége, ebben az esetben 4-3-3-as felállásnál a középpályás hármast Rakitic - Busquets - De Jong alkotná, elől pedig a Griezmann - Messi - Neymar hármas, Messi hamis kilencesként.

De persze négy ilyen képességű támadó lehetőséget adna a rotálásra is, ha valamelyiküknek szüksége van pihenésre, sérült, vagy esetleg eltiltott, akkor is klasszis játékos léphetne a pályára a helyén.

Mozgalmas napok elé néz a Barcelona, mindjárt itt a július és beindulhatnak még látványosabban a dolgok.

 

ˆhirdetés