Real Madrid: Kroos hosszabbított

ˆhirdetés

Toni Kroos hosszabbított a Real Madriddal, vagyis vége a pletykáknak

 

 

Toni Kroos új szerződést kapott a Real Madridtól, a német középpályás 2023. június 30-ig szóló szerződést írt alá a spanyol klubbal.

 

Ez az idény Toni Kroos számára sem volt csúcs, megjelent sok-sok pletyka a távozásáról, de a hosszabbítással jelzik, Zidane számít a középpályásra, még hosszú ideig.

Kroos 2014-ben érkezett a klubhoz, azóta 233 mérkőzésen lépett pályára, középpályásként 13 gólt jegyez és 46 gólpasszal is segítette a csapat játékát.

Az öt év alatt 12 trófea elhódításából vette ki a részét, háromszor Bajnokok Ligája, négyszer Klubvilábajnokság, háromszor Európai Szuperkupa, egyszer LaLiga spanyol bajnokság és egyszer Spanyol Szuperkupa győzelmet ünnepelhetett.

Kroos a második legtöbbet szereplő német nemzetiségű játékos a Real Madrid történelmében, Stielike játszott nála többet a klub színeiben, a középpályásként és védőként is bevethető Stielike 308 mérkőzésen lépett pályára a Real Madridban.

Kroos a szerződése alapján, akár meg is döntheti ezt a számot, mindenesetre úgy tűnik Zidane továbbra is számít a pontos passzaira és elegáns, megbízható játékára.

ˆhirdetés