Real Madrid: Ödegaard az Ajaxban köthet ki

ˆhirdetés

Martin Ödegaard jövője a Real Madridtól függ, elképzelhető, hogy továbbra is marad Hollandiában

 

 

A 20 éves norvég támadó középpályás, szélső egyre többet fejlődik, az idényben a Vitesse-ben szerepelt kölcsönben, de a hírek szerint már az Ajax is érdeklődik iránta.

 

Ödegaard nagyon fiatalon került bele a mélyvízbe, ami természetesen sok és "sokk" is volt a számára, így nem csoda, hogy a Real Madrid elkezdte kölcsönadni a játékost, hogy fejlődjön. Ödegaard idén szintet lépett, de még nem tudni, hogy akkorát-e, ami alapján a Real Madrid magánál tartaná.

A játékos jelezte, hogy a számára jelenleg az a legfontosabb, hogy minél több játéklehetőséget kapjon és tovább fejlődhessen. A karrierje szempontjából fontos, hogy újabb lépést tegyen előre.

A hírek szerint az Ajax lehet a következő lépcsőfok, amelyet az idei remek szezonjának is köszönhetően szétszednek a top csapatok, így helyettesíteni kell az aktuális sztárokat.

Az AS cikke szerint elképzelhető, hogy az Ajax megveszi a Real Madridtól a játékost, de visszavásárlási opcióval adja csak el a spanyol klub, amely már több játékos esetében is bevált a részükről. De még egy sima kölcsönadás sem kizárt.

Mindenesetre Ödegaard kiemelte, jelenleg nem az átigazolására koncentrál.

"Nem tudom, hogy tényleg érdeklődnek-e irántam, most nem erre összpontosítok. Az ügynököm informál majd a szezon végén. Előbb tudnunk kell, hogy mik a Real Madrid szándékai és majd az alapján hozzuk meg a döntést."

Korábbi hírek alapján az sem kizárt, hogy a felkészülést a Real Madriddal kezdi meg Ödegaard, hogy Zidane közelről is megfigyelhesse a játékost.

 

ˆhirdetés