Mbappé és Neymar sem szívesen mondana le az óriási lehetőségről

ˆhirdetés

A PSG-nél nagy a baj, Mbappé és Neymar közül az egyikük, vagy akár mind a kettő játékos távozna, a Real Madrid lehet a befutó

 

 

A Real Madrid a nyáron nagy átalakításba fog, ha újra a csúcsra akarnak jutni, akkor át kell alakítani a keretet. Zidane azzal az ígérettel tért vissza, hogy megkapja a változtatásra a lehetőséget és lényegében azt a feladatot vállalta magára, hogy nem teljesen lerombolja, de átalakítja úgy a csapatot, hogy megint trófea győzelemre legyen képes.

 

A napokban előbb Kylian Mbappé tett félreérthető, vagy inkább félreérthetetlen megjegyzést, amiből kiderült, hogy még attól sem riadna vissza, ha távoznia kellene.

Mbappé lett a francia bajnokság legjobbja, lényegében a teljesítményével elhomályosította Neymart is, de amíg a brazil a keretben lesz, addig a francia támadó nem lehet az elsőszámú sztár.

Neymar engedély nélkül utazott haza Brazíliába, Tuchel legalábbis nem engedte el, a vezetőség részéről pedig nem kapott olyan információt, ami alapján kiderülne, Neymart elengedték hazájába. Neymar amúgy a nyári Copa Americára készül a válogatottal.

Neymar ráadásul egy reklámban éppen olyan szöveget mondott, amiből kiderül, olyan ember, aki vágyik az új kihívásokra.

Mind a két játékossal kapcsolatban kiemelhető, hogy a Real Madrid lehetne az új állomás. A Real Madrid a nyáron átalakul és nincs igazi galaktikusa a csapatnak. Mbappé a teljesítményével tudna új arca lenni a csapatnak, míg Neymar egyszerűen akkora sztár, amilyenje jelenleg nincs a Real Madridnak.

A Real Madriddal kapcsolatban említik Eden Hazardot is, de ő várhatóan sosem lesz galaktikus szintű játékos. Kiváló, de nincs meg benne az a plusz, ami Messiben, Cristiano Ronaldóban, Mbappéban, vagy Neymarban megvan.

A Real Madridnál várhatóan megpróbálják vagy Neymart, vagy Mbappét megszerezni a nyáron, ebben az esetben még akár Hazardról is lemondhatnak. Persze kérdés, hogy a PSG melyik játékost fogja elengedni, hiszen az alapításuk 50. évfordulójára készülnek, és most már tényleg nemzetközi trófeát akarnak nyerni. A PSG edzője jelezte, ő mind a két játékost meg szeretné tartani, de a távozásuk esetén tudják pótolni őket.

Mbappé a hírek szerint inkább Zidane nagy kedvence, míg Neymart Perez, a klubelnök hozta volna már tavaly is Cristiano Ronaldo helyére. Persze a Real Madrid olyan szintű klub, amely akár mind a két játékost tudná egyszerre is kezelni.

Aztán, ha a végén csak Hazard lesz belőle, kérdés, hogy ki járt jól. Ne felejtsük el, Hazard kiemelkedőt nyújtott az idényben, mind gólszerzés, mind előkészítés szempontjából. Az ára 100 millió euró. Nem olcsó játékos, de a mai piaci viszonyok alapján egy még élő szerződéssel rendelkező top játékos esetében reálisnak tűnik.

Messi nem eladó és nem is akar távozni a Barcelonából. Cristiano Ronaldót már eladta a Real Madrid, mert a jövőt építenék. Két bizonytalan hangulatban lévő top sztár van jelenleg a világban és az Mbappé és Neymar.

Neymar a jelen nagy csillaga, de a megítélése több, mint vegyes. Mbappé pedig a következő évtized legnagyobb játékosa lehet, főleg akkor, ha a Real Madridban köt ki.

 

ˆhirdetés